Tabara Limba Engleza & Future Leaders - Epsom College, Anglia

tabara limba engleza future leaders epsom college anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Epsom
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 20 Iul 2021
21 Iul - 03 Aug 2021
£2345

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza cu program Future Leaders se desfasoara in cadrul colegiului Epsom, fondat in 1853, situat in Epsom Downs, Surrey, la numai 22km de Central London.
Scoala ofera cursuri intensive de limbi straine si dispune de facilitati precum: centru sportiv modern cu 2 sali de sport, piscina acoperita si terenuri de squash, 18 terenuri de tenis si 32ha de terenuri pentru diverse activitati si jocuri. Scoala detine de asemenea si un centru nou de arte cu  sudiouri pentru muzica, teatru, film si dans
Programul Future Leaders integreaza elementele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) cu notiuni de leadership pentru a dezvolta increderea elevilor in sine indiferent de cariera ce o vor alege in viitor.
Acest program aduce elevilor cursuri de tip conferinta, workshopuri, seminarii dar si prezentari de tip TED (Technoligy, Entertainment, Design)


Programul de vara include:

·  Test initial de limba engleza, inainte de inscriere (nivel minim necesar B1)
·  Curs Future Leaders: saptamanal 25 de lectii de limba engleza (1 lectie dureaza 40 minute), in grupe multinationale de max. 20 participanti
·  Suport de curs si manuale bine concepute, disponibile pe perioada cursului sub forma de imprumut
·  Integrare cu elevi britanici - “English School Friends”; acestia vor fi prezenti atat in clase cat si pe intreaga durata a zilei, la mese sau activitati, incurajand copiii sa vorbeasca in limba engleza cat mai mult
·  Cazare in campus, in camere standard single, duble sau cu 2-4 paturi, cu bai comune, tip boarding; cele mai multe camere sunt cu unul sau doua paturi
·  Serviciu de spalare a hainelor
·  Trei mese pe zi in cantina scolii; mese la pachet in timpul excursiilor (optiuni de pentru diete speciale la cerere)
·  Activitati de recreere dupa-amiaza si seara; exemple: sporturi, disco, karaoke etc.
·  Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi, exemple: Stratford upon Apon, Warwick Castle, Londra, Leicester
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Londra, Oxford, cambridge, Brighton, Canterbury etc.
· Certificat de absolvire a cursului si monitorizare saptamanala a progresului


Interval de participare 2021:

07 - 20 Iulie
21 Iulie - 03 August

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2345 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Art & Design/ Performance Arts/ Photography (13-17 ani; optionale disponibile in saptamanile 1-3): 255 GBP/ sapt (aprox 9 ore/sapt)
· Robotics (13-17 ani, optional disponibil in saptamanile 2&4)/ Coding (13-17 ani, optional disponibil in saptamanile 1 & 3): 295 GBP/ sapt (aprox 9 ore/sapt)
· Mobile App Design (13 ani, optional disponibil in saptamanile 2&4): 295 GBP/ sapt (aprox 9 ore/sapt)
· Tenis (13 -17 ani, optional disponibil in saptamanile 1-4): 255 GBP/ sapt (aprox 9 ore/sapt)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra  - Bucuresti  
· Transfer colectiv de la / la aeroport Heathrow 60 GBP/ sens (sosiri intre 8:30 - 18:00/ plecari intre 11:00 - 20:30)
· Asigurare complexa (medicala, storno si bagaje) din RO

Nota! Nivel min. necesar cunostinte limba engleza: B1

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari