Tabara limba Engleza freestyle - Pembroke, Malta

tabara limba engleza freestyle pembroke malta.JPG

Tara: Malta
Locatie: Malta
Varsta: 17-20 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 Iun – 26 Aug 2018
1300€

Prezentare tabara

Ti-ar placea sa traiesti experienta unei tabere de limba engleza alaturi de alti tineri independenti si cu aceeasi pofta de cunoastere ca si tine? Programul freestyle ofera lectii excelente de limba engleza, cazare la resedinta alaturi de tineri internationali si un program combinat cu obiective care nu trebuie ratate.
Dar nu-ti face griji, vei avea timp atat sa te relaxezi, cat si sa explorezi taramurile Maltei care  reprezinta un rai de soare, mare, distractie si o mostenire culturala de neegalat. Experienta va fi de neuitat pe aceasta insula Mediteraneana.


Programul de vara al taberei de limba engleza & freestyle include:

· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 studenti (1 lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si material didactic foarte bine alese, acces la internet
· Cazare la hotel in camere triple, cu baie proprie, TV si aer conditionat, la cca 30 minute distanta de scoala cu transport in comun
· Card membru sala de gimnastica si acces gratuit beach club
· 2 mese/ zi (mic dejun si cina)
· Saptamanal 3 activitati pe timpul zilei, sub supravegherea monitorilor; exemple de activitati: Splash and Fun Water park, vizite la Valletta, Comino cu barca rapida , Mdina - Orasul Tacut, excursie la plaja Paradise Bay, Mediterraneo Marine Park, sporturi acvatice
· Saptamanal 3 activitati de seara, sub supraveghere; exemple de activitati: cina cu specific maltez, petrecere salsa, petrecere cu spuma, barbeque, seara internationala, seara la Club, karting, seri tematice, petrecere pe barca
· Saptamanal 1 excursie/ activitate  de o zi intreaga, duminica (exceptie saptamana plecarii)
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la/ la aeroport Luqua


Interval de participare 2018:

16 Iunie – 26 August

Durata taberei: minim 2 saptamani         


Tarif:

1300 EUR/ 2 saptamani


Optional:

· Curs scuba-diving PADI Open Water 420 EUR 
· Curs scuba-diving PADI Advanced 300 EUR
· Excursie de o zi la Sicilia 140 EUR
· Supliment pensiune completa 95 EUR/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Luqa - Bucuresti 
· Serviciu intampinare aeroport/asistenta check in minor neinsotit 25 EUR/ sens
· Abonament transport in comun aprox. 21 EUR/ saptamana
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare


MENTIUNE: Acest program nu include supraveghere permanenta


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari