Tabara Limba Engleza & Tenis sau Golf - Clifton College, Bristol, Anglia

tabara limba engleza fotbal tenis sau golf clifton college bristol anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bristol
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 25 Aug 2020
£2876

Galerie foto

Prezentare

Colegiul Clifton este situat in Bristol, unul din cele mai dinamice, vibrante si pline de cultura orase ale Europei, la doar 20 minute de centrul orasului. Clifton este „cea mai atragatoare suburbie a Europei” (John Betjeman). Este o locatie foarte sigura cu multe terenuri de fotbal, sala de sport, piscina si terenuri de tenis.
Participantii pot opta, in functie de sportul preferat, pentru antrenamente de fotbal, tenis sau golf, in grupuri mici, sustinute de antrenori profesionisti de la Absolute Tennis Bristol, repectiv Paul Mitchell Golf Academy.


Programul de vara al taberei de limba engleza & tenis sau golf include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca 16 copii
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la finalul taberei
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Saptamanal 9 ore de antrenament, in grupe mici, in functie de nivel si de sportul preferat (se poate alege un singur sport pentru durata de 2 saptamani):
         - Tenis (cu antrenori acreditati LTA de la Absolute Tennis Bristol)
         - Golf (cu antrenori acreditati PGA de la Paul Mitchell Golf Academy)
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campusul colegiului, in functie de varsta, in camere standard cu mai multe paturi si bai comune (tip boarding)
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, gustare si suc seara inainte de culcare; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Activitati diverse in fiecare seara; exemple de activitati: barbecue, karaoke, seara de quiz, scavenger hunt, food games, jocuri si muzica, seara talentelor in teatrul Redgrave, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD
· Doua excursii de o jumatate de zi/ 2 saptamani; exemple: Bath, Cardiff, “Discover Bristol day”
· Doua excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani; exemple: Londra, Oxford         
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra


Interval de desfasurare 2020:                     

07 Iulie - 25 August

Durata: min. 2 saptamani


Tarif: 

2876 GBP (tabara limba Engleza & Tenis)    
3540 GBP (tabara limba Engleza & Golf)      


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Taxa intampinare aeroport minori neinsotiti 85 GBP / sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari