Tabara Limba Engleza cu pregatire IB - St. Clare's College, Oxford

tabara limba engleza cu pregatire ib st clares college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 15-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
5 - 25 Iul
26 Iul - 15 Aug 2020
£4272

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza cu pregatire IB - St. Clare's College, Oxford"

Orasul Oxford, faimos in intreaga lume ca centru pentru excelenta academica, aflat la doar 1 ora si 30 min distanta de Londra, este un mix al istoricului cu modernul.
St. Clare’s, cu o experienta in educatia tinerilor din intreaga lume, de mai bine de jumatate de secol, are programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive. Toti profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un conditiile necesare progres rapid.
Tabara ofera lectii introductive pentru IB -  International Baccalaureate, Diploma in Science, Mathematics, English & Individuals and Societies, Languages & Arts. Acestea sunt imbinate cu elemente ale The Theory of Knowledge (TOK) and Creativity, Action and Service (CAS). Elevii vor participa la seminarii, excursii locale, dezbateri etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu pregatire IB* include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· 25 lectii/ saptamana, 1 lectie dureaza 55 minute, pe parcursul celor 3 saptamani sunt studiate diferite materii astfel:
       saptamana 1. Language & Literature
       saptamana 2. Science & Arts
       saptamana 3. Maths & Humanities
· Seminarii despre afaceri internationale, probleme globale, politica si dezvoltare, lectii cu materii introductive, accentuarea abilitatilor de studiu: introducere in Creativity, Action & Service (CAS), Lectii Theory of Knowledge (TOK)
· Materiale de studiu, acces la internet WIFI si resurse multimedia
· Vizite de studiu in Oxford, muzee si colegii
· Cazare in camere standard cu doua si 3 paturi, cu baie comuna (lenjerie si prosoape disponibile), in cladirile colegiului, situate la cca. 5-10 min de mers pe jos de cladirea principala
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Dupa amiaza: activitati si evenimente sociale (exemple: turneu tenis de masa, fotbal, street dance, aerobic, disco, casino night, karaoke, pictura pahare,  etc.)
· Asigurare de calatorie din UK
· O excursie de o zi pe saptamana (exemple de locatii: Londra, Stratford upon Avon, Stonehenge, Windsor Castle etc.); exceptie zilele de sosire/ plecare
· Certificat de absolvire si raport scris (pentru cursurile cu prezenta 100%)


Interval de participare 2020: 

05 - 25 Iulie
26 Iulie - 15 August           

Durata: 3 saptamani, sosire duminica - plecare sambata


Tarif:

4272 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include :

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Excursii optionale (cca. 10 - 30 GBP)
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow 120 GBP/ sens (sosire intre orele 09:00-18:00, plecare intre orele 09:00 - 17:00)
· Serviciu intampinare aeroport minor neinsotit aprox. 80 GBP (doar daca acest serviciu a fost rezervat la compania aeriana)
· Asistenta check-in la plecare aprox. 30 GBP


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari