Tabara Limba Engleza cu pregatire IB - St. Clare's College, Oxford

tabara limba engleza cu pregatire ib st clares college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 15-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
5 - 25 Iul
26 Iul - 15 Aug 2020
£4272

Galerie foto

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza cu pregatire IB - St. Clare's College, Oxford"

Orasul Oxford, faimos in intreaga lume ca centru pentru excelenta academica, aflat la doar 1 ora si 30 min distanta de Londra, este un mix al istoricului cu modernul.
St. Clare’s, cu o experienta in educatia tinerilor din intreaga lume, de mai bine de jumatate de secol, are programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive. Toti profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un conditiile necesare progres rapid.
Tabara ofera lectii introductive pentru IB -  International Baccalaureate, Diploma in Science, Mathematics, English & Individuals and Societies, Languages & Arts. Acestea sunt imbinate cu elemente ale The Theory of Knowledge (TOK) and Creativity, Action and Service (CAS). Elevii vor participa la seminarii, excursii locale, dezbateri etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu pregatire IB* include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· 25 lectii/ saptamana, 1 lectie dureaza 55 minute, pe parcursul celor 3 saptamani sunt studiate diferite materii astfel:
       saptamana 1. Language & Literature
       saptamana 2. Science & Arts
       saptamana 3. Maths & Humanities
· Seminarii despre afaceri internationale, probleme globale, politica si dezvoltare, lectii cu materii introductive, accentuarea abilitatilor de studiu: introducere in Creativity, Action & Service (CAS), Lectii Theory of Knowledge (TOK)
· Materiale de studiu, acces la internet WIFI si resurse multimedia
· Vizite de studiu in Oxford, muzee si colegii
· Cazare in camere standard cu doua si 3 paturi, cu baie comuna (lenjerie si prosoape disponibile), in cladirile colegiului, situate la cca. 5-10 min de mers pe jos de cladirea principala
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Dupa amiaza: activitati si evenimente sociale (exemple: turneu tenis de masa, fotbal, street dance, aerobic, disco, casino night, karaoke, pictura pahare,  etc.)
· Asigurare de calatorie din UK
· O excursie de o zi pe saptamana (exemple de locatii: Londra, Stratford upon Avon, Stonehenge, Windsor Castle etc.); exceptie zilele de sosire/ plecare
· Certificat de absolvire si raport scris (pentru cursurile cu prezenta 100%)


Interval de participare 2020: 

05 - 25 Iulie
26 Iulie - 15 August           

Durata: 3 saptamani, sosire duminica - plecare sambata


Tarif:

4272 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include :

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Excursii optionale (cca. 10 - 30 GBP)
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow 120 GBP/ sens (sosire intre orele 09:00-18:00, plecare intre orele 09:00 - 17:00)
· Serviciu intampinare aeroport minor neinsotit aprox. 80 GBP (doar daca acest serviciu a fost rezervat la compania aeriana)
· Asistenta check-in la plecare aprox. 30 GBP


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari