Tabara limba Engleza Computer Science - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza computer science cambridge anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iul – 10 Aug 2019
£4495

Prezentare tabara

Studentii care vor sa patrunda in lumea prestigioasei Universitati Cambridge, vor avea ocazia de a participa la prezentari, si workshopuri sustinute de profesori universitari si invitati speciali, dar si de a-si dezvolta capacitatile de lideri.
Programul de vara pentru pregatire Computer Science din Cambridge este compus din 10 cursuri zilnice cu subiect diferit ce includ notiuni introductive dar si aplicatii practice pentru subiecte studiate.
Participantii vor primi si indicatii pentru studiu individual inainte de inceperea cursului; exemple de teme abordate: limbaje de programare, retele de calculatoare, sisteme de operare, securitate & criptografie, blockchain etc.


Programul de vara al taberei cu program Computer Science include:

· Sesiuni de studiu zilnic de luni pana vineri intre orele 9:30 - 11:30 si 13:30 - 15: 30, impartite in module; cursurile sunt sustinute de profesori universitari; zilnic se va studia cate un subiect diferit; exemple de subiecte abordate in cadrul cursului Computer Science: An Overview of Programming Languages , Python Programming Language , Data Structures , Algorithms , Principles of Computation, Computer Networks , Operating Systems , Computer Security and Cryptography , Introduction to Biometrics , Introduction to Blockchain Technology
· Material de studiu pe parcursul cursului
· Certificat de absolvire a cursului la finalul taberei
· Dupa-amiaza workshop-uri si seminarii sustinute de invitati speciali, precum si sesiuni de debate
· Cazare in campus universitar in camere single standard, cu bai comune
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii
· O cina formala la finalul cursului
· Program recreational si cultural dupa-amiaza si seara, care cuprinde: sporturi, diverse activitati sociale dar si vizite precum Kings College Chapel, vizite colegii ale universitatii Cambridge, punting, iesiri la piese de teatru in cadrul Cambridge Shakespeare Festival, etc
· Saptamanal se organizeaza excursii in locatii precum Londra sau Oxford (minim 1 excursie pentru durata de 2 saptamani)
· Acces la internet si e-mail, serviciu de spalare a hainelor
· Asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local


Interval de participare 2019: 

07 - 20 Iul
21 Iul - 03 Aug
28 Iul - 10 Aug
04 - 17 Aug 

Durata taberei: 2 saptamani   


Tarif:

4495 GBP/ 2 saptamani            


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transportul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow (terminalul 3) 90 GBP, astfel:
     - duminica, cu plecare de la LHR la orele 11:00am, 13:30pm, 16:00pm, 19:30pm
     - sambata, cu plecare din campus la orele 7am, 12pm si  4pm.

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari