Tabara limba Engleza clasic - St. Martin’s College, Salina Bay - Malta

tabara limba engleza clasic st martins college salina bay malta.JPG

Tara: Malta
Locatie: Salina Bay
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
20 Iun – 30 Aug 2020
1570€

Galerie foto

Prezentare tabara

Este usor de sesizat de ce Malta este o destinatie populara pentru tabara de limba engleza. In inima marii Mediterane, aceasta destinatie pentru aprofundarea limbii engleze, are plaje minunate, apa marii este precum cristalul, iar clima este grozava. Mixul international de studenti, distractia si cultura mediteraneana creeaza o atmosfera unica destinatiei Malta. Astfel, studentii vor avea parte atat de invatarea limbii engleze in centre cu aer conditionat, de programe de activitati pe plaja si in apa, cat si de o incursiune in minunata mostenire culturala a Maltei. 


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test de evaluare la inceputul cursului
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza, in clase internationale de maxim 15 studenti (1 lectie dureaza 45 minute), tinute intr-o scoala privata, moderna cu sali de clasa dotate cu aer conditionat
· Manuale si material didactic pe toata durata taberei
· Cazare la un hotel de 4 stele situat in zona de nord a insulei, in camere triple sau cvadruple, baie en-suite, aer conditionat (distanta hotel-scoala aprox. 25-30 minute)
· Transport cu autobuz privat hotel - scoala
· Pensiune completa (3 mese/ zi); pranz la pachet in timpul excursiei de o zi intreaga
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple de activitati: treasure hunt, iesire la plaja, diverse sporturi si jocuri de echipa, activitati artistice sau vizite locale Valletta, Marsaxlokk, Mdina, Malta harbour cruise etc.
· Program de a activitati de seara; exemple de activitati: petrecere pe plaja, seara internationala, seara de film, seara malteza, vanatoare de comori etc.
· Saptamanal 1 excursie/ activitate de o zi intreaga (exceptie saptamana plecarii); exemple: Comino, Mdina, Valetta, Sandy Bay etc.
· Transfer de la si la aeroportul Malta Luqua
· Certificat de absolvire curs


Interval de participare 2020:

20 Iunie – 30 August

Durata taberei: minim 2 saptamani


Tarif:

1570 EUR/ 2 saptamani
2355 EUR/ 3 saptamani


Optional:

·  Curs scuba-diving PADI Open Water (tarif la cerere)
·  Curs scuba-diving PADI Advanced (tarif la cerere)
·  Creative Minds through Science, Coding & Robotics (tarif la cerere)
·  Supliment dieta speciala (tarif la cerere)


Tariful NU include:

·  Taxa inscriere 50 EUR
·  Transport cu avionul Bucuresti-Luqa-Bucuresti
·  Taxa minor neinsotit 30 EUR/ sens (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
·  Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari