Tabara Limba Engleza Cariera in Medicina - Canterbury, Anglia

tabara limba engleza cariera in medicina canterbury anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 - 18 Iul 2021
£2800

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, care doresc sa urmeze o cariera in medicina, oferindu-le ocazia de a participa la cursuri si workshop-uri practice. Lectiile vor acoperi subiecte precum boli, genetica, sistemul imunitar si efectul medicamentelor asupra corpului. Elevii vor participa la un curs de prim ajutor dar si la un workshop de criminalistica. Pe durata cursului elevii vor colabora pentru a pregati un proiect ce va fi prezentat la finalul cursului.
De asemenea, pe durata celor 2 saptamani participantii vor primi informatii cu privire la cerintele necesare pentru admiterea la o facultate de medicina si examenele necesare (UKCAT/ BMAT).


Programul de vara include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal 11 ore de lectii, in grupe internationale de max 12 elevi;  exemple subiecte studiate: Biology (Diseases, Immune System, Genetics, STEM Cells); Physics (MRI, X Rays, CATS Scans, AI & Automation); Medicinal Chemistry; Chemistry of Disease; How drugs affect the body; Developing new drugs etc.
· Saptamanal 2 ore cu tematica University Preparation
· Saptamanal 5 ore de workshop-uri Crest Award Silver activity, exemple: Solving a real-world problem through a Science Crest Award activity
· Curs de prim ajutor, sustinut de un trainer calificat (aprox 5 ore)
· Workshop cu tematica Labs & Forensics, desfasurat la University of Kent (aprox 5 ore)
· Manuale si materiale de studiu
· Cazare in campus (resedintele pot fi situate la 5-10 minute de mers pe jos), in camere single sau cu 2-3 paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Program de activitati de seara; exemple: sporturi, board games, talend show, disco, seri de film etc.
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Brighton, Cambridge, Londra, Canterbury etc
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2021:

04 - 18 Iulie

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2800 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari