Tabara Limba Engleza Cariera in Medicina - Canterbury, Anglia

tabara limba engleza cariera in medicina canterbury anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 12 Iul
12 - 26 Iul 2020
£2700

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, care doresc sa urmeze o cariera in medicina, oferindu-le ocazia de a invata despre varietatea de cariere disponibile in acest domeniu, de la neurostiinta la psihologie, la fizioterapie sau asistenta medicala.
Programa include workshop-uri, vizite, prelegeri, interviuri de proba si jocuri de rol, ajutandu-i astfel pe participanti sa isi dezvolte un “plan de actiune” pentru viitoarea cariera. De asemenea, pe durata celor 2 saptamani participantii vor primi informatii cu privire la cerintele necesare pentru admiterea la o facultate de medicina si examenele necesare (UKCAT/ BMAT).


Programul de vara include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+
· Saptamanal 14 ore de lectii, in grupe internationale;  exemple subiecte studiate: Biology (Learn the secrets of genetics by exploring DNA & Diseases - an introduction to microbiology and immunology); Physics (the Eye in focus - structures, lenses and light & Materials and their properties); Chemistry (An introduction to polymer synthesis & Measuring reaction rates)
· Saptamanal 2 ore de seminare cu tematica “Careers in medicine”; exemple de teme discutate:  Learn about the variety of medical careers; Learn about the variety of  careers in medicine from a medical proffesional
· Saptamanal 2 ore de workshop-uri, pe teme precum: Solving a rel-world problem through a Science Crest Award activity; English for Medicine: develop your medical vocabulary, grammar and practice; Solving problems: design and build an insulated box to protect vaccines where there is no refrigeration; How to think critically
· Manuale si materiale de studiu
· Cazare in campus (resedintele pot fi situate la 5-10 minute de mers pe jos), in camere single sau cu 2-3 paturi, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Program de activitati; exemple: turul orasului Canterbury,  vizita la Kent and Medway Medical School, diverse sporturi, seri de film etc.
· Certificat de absolvire curs
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2020:

28 Iunie – 12 Iulie
12 - 26 Iulie

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2700 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari