Tabara limba Engleza - Canford School, Bournemouth

tabara limba engleza canford school bournemouth.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bournemouth
Varsta: 11-15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
08 - 22 Iul
22 Iul – 05 Aug
29 Iul -12 Aug 2019
£3000

Galerie foto

Prezentare tabara

Bournemouth este una din cele mai faimoase statiuni din Anglia. Situat pe coasta de sud a Angliei, este un oras turistic care primeste pe timpul verii atat vizitatori britanici, cat si numerosi turisti straini. Mai mult, este si un oras universitar, numarul tinerilor care studiaza aici fiind dublat in timpul verii de numarul studentilor la numeroasele scoli de vara de limba engleza care se desfasoara in Bournemouth. Comitatul Dorset, a carui capitala este Bournemouth, este o zona foarte frumoasa a Angliei, iar din zona se pot face excursii si vizite in apropiere, in locatii ca Salisbury, Brighton, Stonehenge sau Winchester. De asemenea, Londra si aeroportul Heathrow se afla la mai putin de 2 ore distanta. 
Canford School este o scoala privata aflata la doar cativa km de Bournemouth, intr-o zona tipica de “countryside” englezesc. Printre facilitatile scolii se numara: piscina, sala de sport, terenuri de tenis si terenuri de joaca atat in aer liber, cat si acoperite. 


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max 15 copii
· Raport final de evaluare si certificat de absolvire curs
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campus in camere standard single, duble sau cu mai multe paturi, cu bai comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii
· Program de activitati zilnice cu supraveghere permanenta (exemple de activitati: vizite locale cu minibus-ul scolii, shopping in oras, sporturi, jocuri, drama, dans, muzica, yoga etc)
· Trei excursii de 1 zi intreaga; 2 excursii vor fi in destinatii precum: Oxford, Bath & Stonehenge, Brighton, Thorpe Park, Royal Windsor sau Bournemouth iar cea de-a 3-a excursie la Londra
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 cu rata staff:copil 1:7 si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019:  

08 - 22 Iulie
22 Iulie - 05 August
29 Iulie -12 August                                                   

Durata: 2 saptamani


Tarif:

3000 GBP/ 2 sapt (08-22 Iul sau 22 Iul-05 Aug)    
2700 GBP/ 2 sapt (29 Iul -12 Aug)


Optional:

· Cursurile standard de limba engleza pot fi inlocuite cu: Summer Study; Introduction to Business; Introduction to International Relations; Introduction to Business; Introduction to STEM; cost suplimentar - 145 GBP/ saptamana
· Intensive English Writing/ Intensive English Speaking/ Art & Design/ Street Dance: 120 GBP/ sapt (2 sesiuni/ sapt)
· Water Sports/ Adventure Sports/ Echitatie: 220 GBP/ sapt (2 sesiuni/ sapt)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Transfer colectiv de la-la aeroport Londra Heathrow de la 90 GBP/ sens (intre orele 9:00-16:00)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari