Tabara Lb Engleza & orientare cariera juniori: Art & Design, Leadership, Relatii internationale, STEM - Canford School, Bournemouth

tabara limba engleza canford school bournemouth.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bournemouth
Varsta: 11-15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
08 - 22 Iul 2024
22 Iul – 05 Aug 2024
£3900

Galerie foto

Prezentare tabara

Bournemouth este una din cele mai faimoase statiuni din Anglia. Situat pe coasta de sud a Angliei, este un oras turistic care primeste pe timpul verii atat vizitatori britanici, cat si numerosi turisti straini. Mai mult, este si un oras universitar, numarul tinerilor care studiaza aici fiind dublat in timpul verii de numarul studentilor la numeroasele scoli de vara de limba engleza care se desfasoara in Bournemouth. Comitatul Dorset, a carui capitala este Bournemouth, este o zona foarte frumoasa a Angliei, iar din zona se pot face excursii si vizite in apropiere, in locatii ca Salisbury, Brighton, Stonehenge sau Winchester. De asemenea, Londra si aeroportul Heathrow se afla la mai putin de 2 ore distanta. 
Canford School este o scoala privata aflata la doar cativa km de Bournemouth, intr-o zona tipica de “countryside” englezesc. Printre facilitatile scolii se numara: piscina, sala de sport, terenuri de tenis si terenuri de joaca atat in aer liber, cat si acoperite. 

Programele disponibile in cadrul taberei sunt:

Introduction to Art & Design: Alaturi de profesori si artisti, veti da viata ideilor artistice prin: schite, pictura, sculptura sau arta digitala. Pe parcursul a doua saptamani veti descoperi: principiile artistice de baza: compozitie, teoria culorii si perspectiva; diverse medii artistice: de la pictura la sculptura si arta digitala; rafinarea stilului artistic personal; intelegerea culturala si istorica a artei; construirea portofoliului propriu unde se va observa cresterea artisitca si viziunea creativa unica
Introduction to International Relations: Va veti face o idee generala despre Relatiile Internationale, dezvoltandu-va in acelasi timp vocabularul, exprimandu-va opiniile in public; veti invata despre organizatii internationale importante, precum Natiunile Unite si NATO, veti dezbate probleme globale cu impact, precum schimbarile climatice si deciziile in cazul conflictelor, din mai multe puncte de vedere; veti reusi sa ganditi critic despre situatiile care afecteaza lumea, in prezent.
Introduction to Leadership: In cadrul acestui curs veti participa la simulare a alegerilor, proiecte de strangere de fonduri pentru  fundatie locala, workshopuri despre comunicare. Veti examina oratori de succes din istorie si veti invata cat de puternice sunt oratoria si argumentarile logice impreuna pentru a crea discursuri convingatoare. Saptamanal, elevii vor lucra in echipe si vor participa la prezentari, competitii si dezbateri in cadrul Time to Shine.
Introduction to STEM: STEM se concentreaza pe specializarile: stiinta, tehnologie, inginerie si matematica. Elevii vor studia cum aceste stiinte sunt folosite pentru dezvoltarea tehnologiei contemporane, vor participa la proiecte in grup, vor invata despre motoare de avion, roata si alte componente, despre cum tehnologia de ultima ora si design-ul micsoreaza amprenta de carbon a omenirii; elevii vor invata principiile din spatele unor constructii simple, pentru varsta lor, precum: pod din spaghete care sustine greutatea; masini de curse in miniatura, ce folosesc putere data de baloane, labirinturi pentru marbles, etc.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza si orientare cariera juniori include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max 15 copii, pentru o specializare/ 2 sapt: Introduction to Art & Design; Introduction to International Relations; Introduction to Leadership; Introduction to STEM
· Time to shine - prezentare de grup la finalul fiecarei saptramani, unde elevii demonstreaza evolutia in cadrul programului, sub indrumarea profesorilor
· Raport final de evaluare si certificat de absolvire curs
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Cazare in campus in camere standard single, duble sau cu mai multe paturi, cu bai comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii
· Program de activitati zilnice cu supraveghere permanenta (exemple de activitati: vizite locale cu minibus-ul scolii, shopping in oras, sporturi, jocuri, drama, dans, muzica, yoga etc)
· Trei excursii de 1 zi intreaga; 2 excursii vor fi in destinatii precum: Oxford, Bath cu Roman Baths, Portsmouth cu Portsmouth Historic Dockyard, Marwell Zoo, Bournemouth Beach, Thorpe Park sau Splasdown Waterpark, iar cea de-a 3-a excursie la Londra
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 cu rata staff:copil 1:7 si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Sesiuni de participare 2024:  

08 - 22 Iulie
22 Iulie - 05 August                                                

Durata: 2 saptamani


Tarif:

3900 GBP/ 2 saptamani 
 


Optional:

· Activitatile de dupa-amiaza pot fi inlocuite cu o activitate optionala/ saptamana care se va desfasura in 2 zile/ saptamana, cu un total de 6 ore/ saptamana: Adventure Sports/ Echitatie: 275GBP/ sapt; Robotica/  Game Design/ Ultimate Crafts/ Fotbal: 150 GBP/ sapt


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Transfer colectiv de la-la aeroport Londra Heathrow de la 130 GBP/ sens (intre orele 6.00 - 17.00 pentru sosiri si 11.00 - 18.00 pentru plecari)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari