Tabara Limba Engleza Pregatire Academica - Bromsgrove School, Anglia

tabara limba engleza bromsgrove school worchestershire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Worchestershire
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
14 - 28 Iul
28 Iul - 11 Aug 2020
£2545

Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala este situata in orasul Bromsgrove in comitatul Worcestershire, localizata ideal pentru transportul local, national si international spre si  dinspre orasul Birmingham si zonele inconjuratoare.
Scoala are o indelungata traditie a educatiei la standarde inalte si se afla in top 10 a celor mai bune scoli internat mixte, conform Best Schools Guide.
Dintre facilitatile scolii enumeram: sala de fitness moderna, studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru baschet, badminton, tenis, netball, squash,  piscina, spatii comune, sala de mese, capela, biblioteca cu sali de lectura si sali cu calculatoare.
Cursul se adreseaza elevilor internationali motivati care doresc sa studieze in Marea Britanie.


Programul taberei de limba engleza intensiv include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 15 ore de engleza intensiv, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 15 elevi, in sali de clasa utilate modern
· Saptamanal 10 ore de pregatire academica, in clase internationale de cca. 10 elevi, sustinute de profesorii scolii, impartite astfel: 6 ore/ saptamana la alegere din - Business Studies (strategii, marketing, politica, management, etc) sau Mathematics (concepte, vocabular, teste, etc) si 4 ore/ saptamana 2 materii la alegere din: Humanities (modul geografie, istorie si literatura), General Science (module Mecanica newtoniana clasica, fizica cuantica si tehnici experimentale), Literature & Art, sau Economics
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Certificat de participare si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campusul scolii in camere standard cu unul sau mai multe paturi, cu baie in camera sau baie comuna
· 3 mese/zi in cantina scolii, plus gustari in timpul zilei
· Facilitati: internet WI-FI, acces sala fitness; serviciu de spalare a hainelor, cabinet medical in campus
· Supraveghere 24 ore din 24
· Program de activitati seara; exemple: talent show, DVD nights, disco, jocuri de echipa, diverse sporturi, bingo, etc.
· Saptamanal 2 excursii de 1 zi intreaga; exemple: Oxford, Bath, Londra, Drayton Manor Theme Park, Stratford Upon Avon &  Warwick Castle etc.
· Intampinare si transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow intre orele 08-18


Date de desfasurare 2020:

14 - 28 Iulie
28 Iulie - 11 August    
 
Durata taberei: 2 saptamani sau 4 saptamani; Sosire Marti, plecare Marti


Tarif:     

2545 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra  - Bucuresti  
· Transfer de la / la aeroportul Londra Heathrow in afara orelor mentionate mai sus - tarif la cerere
· Asigurare complexa (medicala, storno si de bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari