Tabara Limba Engleza - Bromsgrove School, Anglia

tabara limba engleza bromsgrove school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bromsgrove School
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 30 Iul 2019
£1960

Scoala Bromsgrove se situeaza in top 10 cele mai bune “boarding schools” (scoli de tip internat) mixte din Anglia, conform rezultatelor academice dupa clasificarile de specialitate!

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - Bromsgrove School, Anglia"

Scoala este situata in orasul Bromsgrove in comitatul Worcestershire, localizata ideal pentru transportul local, national si international spre / dinspre orasul Birmingham si zonele inconjuratoare.
Scoala are o indelungata traditie a educatiei la standarde inalte si se afla in top 10 a celor mai bune scoli internat mixte, conform Best Schools Guide.
Dintre facilitatile scolii enumeram: sala de fitness moderna, studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru baschet, badminton, tenis, netball, squash,  piscina, spatii comune, sala de mese, capela, biblioteca cu sali de lectura si sali cu calculatoare.


Program taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 15 ore de engleza intensiv, acreditate British Council, in clase internationale de cca 14 elevi, in sali de clasa utilate modern
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campusul scolii in camere standard single sau cu 2-4 paturi, cu baie comuna (tip boarding)
· 3 mese/zi in cantina scolii, plus gustari in timpul zilei
· Internet WI-FI
· Program de activitati cu 3 optiuni/ dupa-amiaza; exemple de activitati: art & design, gatit, basket, fotbal, dans, dodgeball, badminton, inot, Mad Science, tenis, trampolining sau volei
· Program de activitati seara; exemple de activitati: talent show, DVD nights, disco, jocuri de echipa, diverse sporturi, bingo, *cinema, *bowling (*posibil taxa)
· Internet WI-FI si calculatoare disponibile
· Serviciu de spalare a hainelor
· Cabinet medical in campus & supraveghere 24 ore din 24
· Saptamanal 2 excursii de 1 zi intreaga; exemple de excursii: Oxford, London, Drayton Manor Theme Park, Bath, Black Country Living Museum sau Warwick/Stratford
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Heathrow intre orele 08:00-18:00
· Certificat de participare si raport de evaluare la finalul taberei


Interval de desfasurare 2019:

02 - 30 Iulie

Durata: min 2 saptamani


Tarif:

1960 GBP / 2 saptamani
  980 GBP / saptamana aditionala


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra  - Bucuresti  
· Transfer de la / la aeroport Heathrow in afara orelor mentionate mai sus - tarif la cerere
· Asigurare complexa (medicala, storno si bagaje) din RO 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari