Tabara Limba Engleza - Bromsgrove School, Anglia

tabara limba engleza bromsgrove school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bromsgrove School
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 11 Aug 2020
£2020

Scoala Bromsgrove se situeaza in top 10 cele mai bune “boarding schools” (scoli de tip internat) mixte din Anglia, conform rezultatelor academice dupa clasificarile de specialitate!

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza - Bromsgrove School, Anglia"

Scoala este situata in orasul Bromsgrove in comitatul Worcestershire, localizata ideal pentru transportul local, national si international spre / dinspre orasul Birmingham si zonele inconjuratoare.
Scoala are o indelungata traditie a educatiei la standarde inalte si se afla in top 10 a celor mai bune scoli internat mixte, conform Best Schools Guide.
Dintre facilitatile scolii enumeram: sala de fitness moderna, studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru baschet, badminton, tenis, netball, squash,  piscina, spatii comune, sala de mese, capela, biblioteca cu sali de lectura si sali cu calculatoare.


Program taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 15 ore de engleza intensiv, acreditate British Council, in clase internationale de cca 14 elevi, in sali de clasa utilate modern
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Certificat de participare si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campus in camere standard cu  1-4 paturi, cu baie comuna sau baie proprie (in functie de disponibilitate)
· 3 mese/zi in cantina scolii, plus gustari in timpul zilei
· Internet WI-FI
· Program de activitati cu 3 optiuni/ dupa-amiaza; exemple de activitati: art & design, gatit, basket, fotbal, dans, dodgeball, badminton, inot, Mad Science, tenis, zorbing, trampolining sau volei
· Program de activitati seara; exemple de activitati: talent show, DVD nights, disco, jocuri de echipa, diverse sporturi, bingo, *cinema, *bowling (*posibil taxa)
· Internet WI-FI si calculatoare disponibile
· Serviciu de spalare a hainelor
· Cabinet medical in campus & supraveghere 24 ore din 24
· Saptamanal 2 excursii de 1 zi intreaga; exemple de excursii: Oxford, London, Drayton Manor Theme Park, Bath, Black Country Living Museum, Warwick/Stratford etc.
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Heathrow intre orele 08:00-18:00


Interval de desfasurare 2020:

30 Iunie - 11 Aguust

Durata: min 2 saptamani, Sosire/plecare: Marti


Tarif:

2020 GBP / 2 saptamani
1010 GBP / saptamana aditionala


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Londra  - Bucuresti  
· Transfer de la / la aeroport Heathrow in afara orelor mentionate mai sus - tarif la cerere
· Asigurare complexa (medicala, storno si bagaje) din RO 

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari