Tabara limba Engleza - Bradfield College, Berkshire

tabara limba engleza bradfield college berkshire.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Bradfield College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 Iul - 23 Aug 2016
£2700

Prezentare tabara

Colegiul Bradfield se afla in comitatul Berkshire, in sud-vestul Londrei, la doar 40 min de aeroportul Heathrow. Campusul detine o sala de sport, piscina acoperita, terenuri de tenis, terenuri de joaca si   ateliere pentru arta si teatru.
Programul taberei de vara de limba engleza ofera o gama variata de activitati distractive pentru dupa-amiaza si seara, potrivite pentru aceasta grupa de varsta, sub supravegherea permanenta a instructorilor (un supraveghetor la fiecare 6 copii).
In conditii de cazare excelente si metode de invatare experimentate de 30 de ani, tabara de vara de la Bradfield College este locul ideal pentru copii de a studia limba engleza si de a-si dezvolta increderea si independenta in comunicare.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, pentru incadrarea in nivelul corespunzator
· 15 lectii (o lectie are 50 min) de limba engleza, acreditate British Counci, in clase internationale de maxim 12 cursanti 
· Manuale, caiet, material didactic si fotografie de grup de absolvire
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare
· Cazare in campus  in camere standard cu unul sau mai multe paturi si baie comuna, tip boarding
· Serviciu de spalatorie (spalarea hainelor) saptamanal
· Pensiune completa (3 mese pe zi si snack-uri), in cantina scolii, tip bufet self-service; la cerere meniu-dieta
· Mediu international cu copii din peste 20 tari
· Program de activitati dupa-amiaza: tenis, fotbal, baschet, artizanat, teatru, vanatoare de comori, curs de aparare, tir, inot, volei, baseball, badminton sau jocuri in echipa
· Program de activitati seara: disco, quiz, karaoke, jocuri, casino, barbecue, seara internationala, filme, spectacol elevi-staff, fashion show, camping, seara provocarii sau walk-a-story
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi, in locatii precum:  Londra (walking tour & shopping), Londra (British Museum), Oxford & punting, Reading (tour & shopping), parc de distractii, London-by-night etc.
· Supraveghere permanenta cu rata staff:copil de 1:6
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Londra Heathrow (pentru sosire intre 9:00 si 17:00 si plecare intre 9:00 si 15:00)


Interval de participare 2016:

05 Iulie - 23 August

Durata: 2 sau 4 saptamani 


Tarif:
Durata  Perioada   Tarif
2 saptamani 05 - 18 Iul; 20 Iul - 02 Aug; 10-23 Aug 2700 GBP
4 saptamani 05 Iulie - 02 August     5400 GBP

Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Asigurare medicala, storno si de bagaje
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport in alte zile decat cele stabilite sau in afara orelor mentionate 150 GBP/ sens

 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari