Tabara limba Engleza & Boarding School Taster - Brighton College, Brighton

tabara limba engleza boarding school taster brighton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 9-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
3 Iulie - 7 August 2022
£2300

Prezentare tabara

Brighton College este locatia perfecta pentru tinerii ce doresc sa isi exerseze limba engleza si in acelasi timp sa experimenteze viata intr-o scoala boarding prestigioasa. Orasul Brighton se afla pe coasta de sud a Angliei, la doar 1h30' de Londra si este supranumit "London-by-the-Sea" deoarece si-a castigat renumele de statiune preferata a londonezilor. De asemenea, imbina mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber: plaja, parc de distractii, zone de shopping, obiective turistice si multe altele.

Colegiul este situat in oras si ofera facilitati excelente, cum ar fi: sali de clasa moderne, terenuri de tenis, amfiteatru / sala de spectacole, spatii comune de petrecere a timpului liber si socializare si multe altele!

Programul taberei de vara poate include (optional), pe langa lectii de limba engleza, seminarii cu actuali elevi si profesori ai colegiului prin intermediul carora participantii la tabara vor putea afla toate detaliile despre viata unui elev la Brighton College! Este programul ideal pentru a experimenta viata intr-un boarding school!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de evaluare si plasarea in grupe de studiu 
· Saptamanal 15 ore de engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 16 elevi
· Certificat de absolvire a cursului la final
· Cazare in campusul colegiului in camere standard cu 1-4 paturi si cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga si optiune pentru diete speciale
· Program complex de activitati in fiecare dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi, talent show, casino, disco, turnee de sport, movie night, karaoke, capture the flag, mini-olympics etc
· 1 excursie de o zi intreaga pe saptamana; exemple: Londra (cu Thames River Cruise si Westminster Walking Tour), Portsmouth (Spinnaker Tower & Gun Wharf Quays) etc.
· 1 excursie de o jumatate de zi pe saptamana; exemple: Brighton i360, Brighton Sea Life Centre
· Vizite locale in Brighton: Brighton Lanes, Scavenger Hunt, Brighton Pier etc.
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta, din partea staff-ului local
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow, inclusiv serviciu de preluare / predare minori neinsotiti de la compania aeriana


Interval de desfasurare 2022:

3 Iulie - 7 August (ziua de sosire/plecare este duminica)                                                                                 

Durata cursului: 2 saptamani la alegere in intervalul de mai sus


Tarif: 

2300 GBP / 2 saptamani
2500 GBP / 2 saptamani (pentru programul "Boarding School Taster" disponibil optional pt grupa de varsta 12-17 ani)


Optional: 

· "Boarding School Taster" (program disponibil pentru 12-17 ani) supliment 200 GBP; programul optional include 2 seminarii / saptamana cu elevi care studiaza in prezent la Brighton College sau cu membri ai staff-ului colegiului (Housemaster, Teacher, Admissions Officer etc); seminariile inlocuiesc activitatile standard din dupa-amiaza respectiva


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje, storno etc)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari