Tabara Science & Tech, Performing Arts, Entrepreneur & Leader, Adventure, Media Production, Biodiversity & Design - Brighton

tabara limba engleza academic creative subjects oxford international college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 10-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
9 Iul - 30 Iul 2024
£3980

Prezentare tabara

Colegiul din Brighton este locatia perfecta pentru tinerii ce doresc sa isi exerseze limba engleza si, in acelasi timp sa experimenteze viata intr-un mediu multicultural bazat pe intrepatrunderea culturii britanice cu cea internationala. Orasul Brighton se afla pe coasta de sud a Angliei, la doar 1h30' de Londra si este supranumit "London-by-the-Sea" deoarece si-a castigat renumele de statiune preferata a londonezilor. De asemenea, imbina mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber: plaja, parc de distractii, zone de shopping, obiective turistice si multe altele.

Colegiul functioneaza intr-un campus deschis in Septembrie 2023 care se intinde pe o suprafata de 8 ha si ofera facilitati excelente pentru studiu si relaxare cum ar fi: sali de clasa moderne, laboratoare echipate conform celor mai inalte standarde, sala de spectacole, spatii comune de petrecere a timpului liber si socializare.

Programul taberei de vara se bazeaza pe imbinarea cursurilor de limba engleza cu activitati practice astfel incat sa ofere studentilor experiente unice care sa-i ajute sa intelega mai bine domeniile lor de interes.
 


Programul de vara al taberei academice de limba engleza include:

· Test initial de evaluare si plasarea in grupe de studiu 
· Saptamanal 15 ore de engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 elevi pentru domeniile: Science & Technology, Performing Arts, Entrepreneurship & Leadership, Adventure, Media Production, Biodiversity & Design
· Saptamanal 7.5 ore de activitati practice (ex. kayaking, treetop adventure, archery) 
· Raport de activitate si certificat de absolvire la finalul cursului
· Cazare in campusul colegiului in camere standard cu 1-2 paturi si cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program complex de activitati in fiecare seara; exemple de activitati: scavanger hunt, talent show, disco, turnee de sport, movie night, karaoke, capture the flag, mini-olympics etc
· 2 excursii de o zi intreaga pe saptamana; exemple: Londra (cu Central London, Royal & Politics, Walking Tour, London Dungeons), Thorpe Park etc.
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta, din partea staff-ului local
· Transfer de la-la aeroport Heathrow sau Gatwick, pentru sosiri/plecari intre orele 10:00 si 20:00
· Asigurare complexa de calatorie din UK ce permite rambursare integrala in caz de anulare a programului


Interval de desfasurare 2024:

02 Iulie - 16 Iulie
16 Iulie - 30 Iulie 

(ziua de sosire/plecare este marti)                                                                                 

Durata cursului: 2 saptamani, la alegere, in intervalul de mai sus


Tarif: 

3980 GBP / 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje, storno etc)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari