Tabara Limba Engleza Bloomberg Business Advantage - Londra, Anglia

tabara limba engleza bloomberg business advantage londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 12 Iul
12 - 26 Iul 2020
£2700

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, care sunt pasionati de business, finante si economie.
Pe durata programului, in functie de nivelul lor academic, participantii vor lucra la un proiect utilizand Terminale Bloomberg (platforma software financiar) sau vor studia pentru a obtine certificarea BMC (Bloomberg Market Concepts). Obtinerea certificarii BMC presupune aproximativ 8 ore de studiu individual. De asemenea, programul include vizite la companii de top din Londra sau campusuri universitare.
Programul taberei se desfasoara intr-un campus modern cu facilitati excelente, situat central, in zona Bloomberg Square, in apropierea universitatii UCL. Cladirea de cazare este situata la numai 3 minute de mers pe jos de scoala.


Programul de vara include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 4.5+
· 20 ore de curs/ 2 saptamani, in grupe internationale de studenti in functie de nivel; exemple teme curs :Management/ Leadership, The marketing mix, Entrepreneurship, Stakeholders, Human Resource Management, Business ethics, Innovation strategies, The importance of cashflow, etc.
· 20 ore de workshop-uri cu activitati practice/ 2 sapt;   exemple de teme: Introduction to using a Bloomberg Terminal, How to plan  a research project, Employability skills workshop with a leading UK university, Presentation skills: How to present your research project, What skills do you need to excel in Business? etc.
· 4 ore de seminarii; exemple de teme: What is it like to study a Business, Finance or Economics degree at University?,  Marketing strategies and the impact of   economic changes, Financial stability of a firm and human resource management, etc.
· Vizite educationale; exemple de vizite: British Museum, tur Bloomberg Headquarters, Canary Wharf, Camden Market, Greenwich, Thames River Cruise, shopping at Westfield CEntre, campus tour of top London universities etc.
· Cazare in resedinta scolii, in camere single sau shared, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit/ disco, karaoke, bowling, diverse sporturi si jocuri, seara de film etc
· Certificat de absolvire curs
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2020:

28 Iunie – 12 Iulie
12 - 26 Iulie

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2700 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari