Tabara Limba Engleza Bloomberg Business Advantage - Londra, Anglia

tabara limba engleza bloomberg business advantage londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 Iul - 18 Iul 2021
18 Iul - 01 Aug 2021
£2950

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, care sunt pasionati de business, finante si economie.
Pe durata programului, in functie de nivelul lor academic, participantii vor lucra la un proiect utilizand Terminale Bloomberg (platforma software financiar utlizata pentru analiza in timp real a datelor din piata financiara) si se vor pregati pentru a obtine certificarea BMC (Bloomberg Market Concepts). Participantii vor utiliza Terminalele Bloomberg pentru a colecta datele necesare pentru finalizarea si prezentarea proiectului final. De asemenea, programul include atat workshop-uri tematice cat si vizite la companii de top din Londra sau campusuri universitare.
Programul taberei se desfasoara intr-un campus modern cu facilitati excelente, situat central, in zona Bloomberg Square, in apropierea universitatii UCL. Cladirea de cazare este situata la numai 3 minute de mers pe jos de scoala.


Programul de vara include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 4.5+
· 30 ore de cursuri si workshop-uri/ 2 saptamani, in grupe internationale de studenti; exemple teme curs: Management/ Leadership, The marketing mix, Entrepreneurship, Stakeholders, Human Resource Management, Business ethics, Innovation strategies, The importance of cashflow, Using Bloomberg Terminal to:

  • research specifically on their chosen business in regard to profitability, expenditure and market share
  • research how changes in economy have influenced costs and demand of their chosen business
  • research level of competitiveness of rival firms of their chosen business
  • research financial stability of chosen business in regards to cash flow, assets and liabilities
  • research on the current CEO/ leader of their chosen business
  • research supplier and customer chains of their chosen business

· Vizite educationale; exemple de vizite: British Museum, tur Bloomberg Headquarters, campus tour of top London universities, Musical Theatre in the West End, London walking tour,  shopping at Westfield Centre etc.
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Cambridge, Walking Tour & an entrance to a Cambridge College,  London Chill Out Day, sight-seeing & Shopping etc.
· Cazare in resedinta scolii, in camere single sau twin, cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi)
· Activitati de seara; exemple: petrecere de bun venit, bowling, paparazzi challenge, diverse sporturi si jocuri, seara de film, project work etc
· Certificat de absolvire curs
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare 2021:

04 – 18 Iulie
18 Iulie – 01 August

Durata: 2 saptamani                                            


Tarif:

2950 GBP/ 2 saptamani          


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer suplimentar de la-la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
· Taxa intampinare / asistenta check-in minori neinsotiti cca. 75 GBP/ sens (obligatoriu daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

Nota! nivel min. necesar lb. Engleza - B2 (Upper Intermediate)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari