Tabara limba Engleza & Aventura - Plumpton College, Brighton

tabara limba engleza aventura plumpton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 - 16 Iul
16 - 30 Iul
30 Iul - 13 Aug 2019
£2600

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Plumpton College se situeaza intr-un decor minunat, la poalele dealurilor calcaroase South Down si la doar 20 minute de popularul oras statiune Brighton. Colegiul are un imens teren de joaca, o frumoasa padure si este aproape de Lacul Ardingly si de Portul Chichester. Alaturi de facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor, o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate, deci un loc ideal pentru iubitorii de animale. Pentru cei care vor mai multa aventura in timpul activitatilor, Plumpton este locul potrivit.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si aventura include:

· Test de evaluare initiala
· Saptamanal 20 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale cca 11 studenti
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Examenul Assessment English notat conform CEFR (Common European Framework of Reference)
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard cu unul sau doua paturi, cu baie comuna, tip boarding, in cladiri separate pentru fete si baieti
· Pensiune completa (3 mese/zi) si packed lunch in timpul excursiilor
· Program de activitati de aventura (3 sesiuni de activitati de aventura in fiecare saptamana); exemple: calarie, navigatie, mountain bike, catarare, caiac, raft building, “Survival Night”; toate aceste activitati sunt organizate de instructori/ profesori calificati
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: sporturi, jocuri d echipa, film, disco, diverse proiecte etc
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Canterbury si Leeds Castle, Windsor Castle si Eton, Chessington World of Adventures
· O excursie de jumatate de zi /saptamana; exemple: Greenwich, Thorpe Park, Portsmouth, Brighton, Smugglers Cove etc.
· Facilitati si activitati; exemple: terenuri de joaca, de  tenis, sali de sport foarte bine echipate, perete interior pentru alpinism
· Transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra)
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019: 

02 - 16 Iulie
16 - 30 Iulie
30 Iulie - 13 August 

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari