Tabara limba Engleza & Aventura - Plumpton College, Brighton

tabara limba engleza aventura plumpton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 13 - 16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 14 Iul
14 - 28 Iul 2020
£2800

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Plumpton College se situeaza intr-un decor minunat, la poalele dealurilor calcaroase South Down si la doar 20 minute de popularul oras statiune Brighton. Colegiul are un imens teren de joaca, o frumoasa padure si este aproape de Lacul Ardingly si de Portul Chichester. Alaturi de facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor, o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate, deci un loc ideal pentru iubitorii de animale. Pentru cei care vor mai multa aventura in timpul activitatilor, Plumpton este locul potrivit.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul de vara al taberei de limba engleza si aventura include:

· Test initial de limba engleza pentru plasarea in grupe de studiu in functie de nivel
· Saptamanal 20 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale cca 11 studenti
· Manuale si material didactic foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard cu unul sau doua paturi, cu baie comuna (baia se imparte la aprox 4-6 copii), tip boarding, in cladiri separate pentru fete si baieti
· Pensiune completa (3 mese/zi) si pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati de aventura (saptamanal 3 sesiuni de activitati de aventura); exemple: calarie, navigatie, mountain bike, catarare, caiac, raft building, “Survival Night”; toate aceste activitati sunt organizate de instructori/ profesori calificati
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: sporturi, jocuri de echipa, film, disco etc
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Canterbury si Leeds Castle, Windsor Castle si Eton, Chessington World of Adventures etc.
· O excursie de jumatate de zi /saptamana; exemple: Greenwich, Thorpe Park, Portsmouth, Brighton, Smugglers Cove etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu   international
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Transfer de la si la aeroport Londra Heathrow sau Gatwick, pentru sosiri/ plecari in intervalul orar 10:00 - 20:00


Interval de participare 2020: 

30 iunie - 14 Iulie
14 - 28 Iulie

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2800 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari