Tabara Limba Engleza & Activitati - Wellington College, Berkshire, Anglia

tabara limba engleza activitati wellington college berkshire anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Berkshire
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul
29 Iul - 11 Aug 2020
£2735

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Activitati - Wellington College, Berkshire, Anglia"

Colegiul Wellington se afla in comitatul Berkshire, care gazduieste resedinta Reginei Angliei: Windsor Castle. A fost fondat in 1859 in memoria Ducelui de Wellington si este in prezent una din cele mai mari si exclusiviste scoli private ale Angliei.
Colegiul Wellington ofera facilitati precum sali de clasa moderne, dotate cu proiectoare digitale sau tabla interactiva, sala de sport complet echipata, terenuri special create pentru o gama variata de activitati in aer liber, cazare ultramoderna, acces la internet etc.


Programul taberei de limba engleza & activitati include:

· Test initiala de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council predate de profesori calificati, in clase multinationale de maxim 14 participanti, in functie de nivel
· Pregatire si sustinere examen Trinity GESE
· Manuale si material didactic
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Cazare in campus in camere standard single sau duble, tip boarding, cu baie comuna; acces la internet
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza in functie de optiunea aleasa
· Participantii vor dezvolta abilitatile de specialitate si comunicare alegand la sosirea in tabara 3 activitati, in  functie de preferinte, ce se vor desfasura pe parcursul a 18 ore/ 2 saptamani (6 ore/ activitate): event management, contemporary art,  presentation & debates, british sports (cricket, rugby, hockey, badminton), voleyball, arts & crafts, british literature, health & fitness, journalism, photography (in functie de disponibilitate) sau o activitate premium (cost suplimentar, se rezerva la inscriere) din: Performing Arts, Fotbal sau Echitatie
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: karaoke, country fare, seara talentelor, mini-olimpiada, disco, fashion show, vanatoare de comori etc.
· 3 excursii excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani (includ study tour); exemple de locatii: Londra, Oxford, Cambridge , Stratford-upon-Avon etc
· Asigurare medicala din UK
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Transfer de la - la aeroportul Londra Heathrow intre orele 10:00 - 18:00


Interval de desfasurare vara 2020: 

01 - 14 Iulie
15 - 28 Iulie 
29 Iulie - 11 August 

Durata taberei: 2, 4 sau 6 saptamani 


Tarif: 

2735 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Supliment Performing Arts (18 ore, in locul activitatilor incluse): 185 GBP/ 2 saptamani
· Supliment Football Academy (18 ore, in locul activitatilor incluse): 185 GBP/ 2 saptamani
· Supliment Horse Riding Academy (18 ore, in locul activitatilor incluse): 420 GBP/ 2 saptamani


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transferul de la-la aeroportul Londra Heathrow in afara orelor mentionate: 80 GBP
· Taxa de intampinare aeroport minor neinsotit/ asistenta check-in:  50 GBP/ sens

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari