Tabara Limba Engleza & Activitati - Leys School Cambridge, Anglia

tabara limba engleza activitati leys school cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul
29 Iul - 11 Aug 2020
£2735

Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala Leys, fondata in 1875, este localizata in orasul universitar Cambridge. Scoala se desfasoara intr-un parc extins de 50 acri, cuprinzand urmatoarele facilitati: cladirea moderna a scolii,  cu laboratoare IT de ultima moda, toate salile fiind echipate cu table interactive si proiectoare digitale, cladiri cazare, cantina. Sala de sport contemporana, piscina si facilitatile excelente in aer liber fac posibila practicarea unei game largi de activitati sportive si recreative.


Programul taberei de limba engleza & activitati include:

· Test initial de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council predate de profesori calificati, in clase multinationale de maxim 14 participanti, in functie de nivel
· Pregatire si sustinere examen Trinity GESE
· Participantii vor dezvolta abilitatile de specialitate si comunicare alegand la sosirea in tabara 3 activitati, in  functie de preferinte, ce se vor desfasura pe parcursul a 18 ore/ 2 saptamani (6 ore/ activitate): basketball, drama, football, journalism, photography, arts & crafts, british literature, cooking, dance, health & fitness etc. (in functie de disponibilitate) sau Tennis Tcademy (cu antrenori LTA, cost suplimentar), Robotics Academy (cost suplimentar)
· Raport de evaluare si certificat de absolvire
· Cazare in campus in camere cu unul, doua sau mai multe paturi, tip boarding, cu baie comuna; acces la internet
· Trei mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Activitati dupa-amiaza in functie de optiunea aleasa
· Program de activitati seara; exemple: karaoke, country fare, seara talentelor, mini-olimpiada, disco, popcorn premiere, fashion show, vanatoare de comori sau concurs foto
· 3 excursii excursii de o zi intreaga/ 2 saptamani (includ study tour); exemple de locatii: Londra, Oxford, Cambridge, Stratford-upon-Avon, Bristol etc
· Asigurare medicala din UK
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Transfer colectiv de la - la aeroportul Londra Heathrow intre orele 10:00 - 18:00


Interval de desfasurare vara 2020:

 01 - 14 Iulie
15 - 28 Iulie
29 Iulie - 11 August  

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:      

2735 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Supliment Tennis Academy (18 ore, in locul activitatilor incluse): 190 GBP/ 2 saptamani
· Supliment Robotics Academy (18 ore, in locul activitatilor incluse): 365 GBP/ 2 saptamani


 Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania
· Transferul de la-la aeroportul Londra Heathrow in afara orelor mentionate: 170 GBP
· Taxa de intampinare aeroport minor neinsotit/ asistenta check-in:  50 GBP/ sens

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari