Tabara Limba Engleza Academic, Sport sau Creatie - St. Andrews, Scotia

tabara limba engleza academic sport sau creatie st andrews.jpeg

Tara: Scotia
Locatie: St. Andrews
Varsta: 13-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 - 24 Iul
27 Iul - 17 Aug 2016
£4100

Prezentare tabara

St Andrews este considerat a fi casa golfului, dar si locul cu cea mai veche institutie de invatamant din Scotia; este un oras in care istoria se impleteste cu traditia, cultura si, sa nu uitam de plajele ca aurul. St. Andrews gazduieste prima Univeristate a Scotiei, loc unde au absolvit persoane importante precum John Knox, John Napier si chiar Printul William. Desi St. Andrews cuprinde toate facilitatile pe care tinerii le cauta: teatre, cinema, muzee, restaurante si cafenele, impreuna cu un numar mare de magazine, acesta ramane totusi un mic oras de coasta care asigura un mediu sigur pentru tineri.


Programul pentru tabara de vara de limba engleza include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea pe nivele de la incepator la avansat
·    Saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase internationale de cca. 8-12 studenti; trebuie aleasa o singura optiune dintre: Advanced English Programme, International Baccalaureate (Pre-IB & Extended Essay), Youth Leadership*, Creative Writing sau Debate 
·    Curs de 12 ore saptamanal de activitate cu profesori calificati, la alegere dintre: golf, teatru, film, tenis, arta, film (se alege o singura activitate pentru perioada celor 3 saptamani)
·    Raport de evaluare finala si certificat de absolvire curs
·    Material de curs bine conceput
·    Cazare in resedinta universitatii St. Andrews in camere standard, cu unul sau mai multe paturi, cu baie comuna
·    Trei mese pe zi (packed lunch in excursii)
·    Activitati zilnice  dupa-amiaza si seara; exemple: fotbal, squash, baschet, rugby, film, seara talentelor,disco etc
·    Workshop-uri distractive in weekend
·    Saptamanal o excursie de o jumatate de zi; exemple: Castelul Glamis, Centrul de stiinte, centrul de sporturi de apa Elie etc.
·    Saptamanal o excursie de o zi intreaga; exemple: Edinburgh sau Glasgow
·    Supraveghere permanenta cu rata staf:copil de 1:5
·    Transfer de la si la aeroportul din Edinburgh

* Varsta recomandata pentru optiunea Youth Leadership este min. 15 ani


Perioade de desfasurare 2016:

03 - 24 Iulie si 27 Iulie - 17 August    
Durata taberei: 3 saptamani


TARIF:

4100 GBP / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti 
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari