Tabara Limba Engleza Academic, Sport sau Creatie - Cambridge

tabara limba engleza academic sport sau creatie cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 13-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 Iul - 03 Aug 2016
£4100

Prezentare tabara

Unul dintre cele mai vechi colegii din cadrul Universitatii Cambridge, Queens’ College a fost infiintat in 1448. Situat in imediata apropiere de piata centrala, colegiul imbina istoria si cultura orasului Cambridge, oferind astfel o multitudine de atractii si experiente pentru studentii nostri.
Studentii au acces la toate facilitatile colegiului precum sali de studiu, internet Wi-Fi, sali de sport, dar si la facilitatile  din apropierea colegiului oferite de catre universitate.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea in grupe de studiu
·    Cursuri de limba engleza (trebuie aleasa o singura optiune pentru cele 3 saptamani dintre: Advanced English programme, Journalism, Debate, Business & Entrepreneurship, Pre-IB): saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase internationale de cca. 8-12 studenti
·    Material de curs bine conceput
·    Curs de 12 ore saptamanal de activitate cu profesori calificati, la alegere dintre: Tenis, Teatru, Fotografie, Outdoor Leadership, Scrima (se alege o singura activitate pentru perioada celor 3 saptamani)
·    Cazare in campusul colegiului Queen’s in camere standard duble, cu baie comuna;  serviciu de curatenie inclus
·    Trei mese pe zi in cantina colegiului Queen’s
·    Acces la facilitatile sportive ale Colegiului Queen’s si internet WiFi
·    Activitati zilnice  dupa-amiaza si seara; exemple: fotbal, baschet, rugby, softball, film, seara talentelor,disco etc
·    2 excursii pe saptamana: 1 excursie de jumatate de zi, miercuri (ex Catedrala Ely, Imperial War Museum) si 1 excursie de 1 zi intreaga, sambata (ex: Stratford upon Avon, Windsor & Windsor Castle)
·  Studentii au oportunitatea de a alege un program de duminica ce ofera activitati pe gustul fiecaruia: compunerea unui cantec, testarea calitatilor cinematografice si alte workshop-uri distractive 
·    Transfer aeroport Stansted - campus si retur
·    Raport de evaluare finala si certificat de absolvire curs


Interval de participare 2016:

13 Iulie - 03 August    

Durata taberei: 3 saptamani


TARIF:

4100 GBP/ 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer aeroport Heathrow - campus si retur - tarif la cerere
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari