Tabara engleza Academic Enrichment: critical thinking, social leadership, creativity, digital skills - Sevenoaks School

tabara limba engleza academic enrichment sevenoaks school anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Sevenoaks
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
03 - 17 Iul 2024
17 Iul - 31 Iul 2024
£4950

Prezentare tabara

Tabara de vara se desfasoara in campusul scolii Sevenoaks, din orasul cu acelasi nume, aflata la numai 30 de minute de mers cu trenul de Central  London.
Sevenoaks School, fondata in anul 1432, care a adoptat sistemul educational pentru International Baccalaureate, renumita pentru arte, teatru si muzica, este o scoala cu traditie dar si cu facilitati moderne. Dintre acestea enumeram: cladire noua pentru clase si sala de mese, centru de arte de 13 milioane £, centru sportiv de 8 milioane £ cu terenuri  pentru  forbal,  volei,  baschet, squash, climbing wall, piscina incalzita, acoperita si terenuri de tenis.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza Academic Enrichment include:

· Test initial de limba engleza pentru nivel min B2
· 43 de ore de curs pe durata celor 2 saptamani in clase multinationale de cca. 13-15 studenti, sustinute de profesori ai scolii Sevenoaks, impartite in 4 module:
         - Critical Thinking - elevii vor invata despre subiecte politice si culturale, despre interogarea critica, concepte precum bias, fallacies si Fake news, fiecare mini curs de 2 zile finalizandu-se cu o dezbatere
          - Social Leadership -  elevii vor reusi sa inteleaga rolul liderilor sociali in crearea schimbarii sociale 
        - Creativity - elevii vor invata despre creative writing, drama, tehnologie teatrala si film
     - Digital Skills - elevii isi vor insusi cunostinte de coding, design si robotica, vor invata sa invete independent
· Material didactic pentru curs
· Cazare in campus in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi si baie comuna, tip boarding; serviciu de spalare a hainelor
· Pensiune completa (trei mese pe zi ); cina formala si bal la finalul cursului
· Supraveghere si asistenta din partea staff-ului local
. Program de activitati sportive dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: badminton, basketball, fotbal, squash, tenis, rugby, inot, volei, teatru, dans, karaoke, fitness, disco, team building, baking, cooking, art, survival skills, karate, yoga, video si foto, o seara de cumparaturi la mall, etc.
· Doua excursii de o zi intreaga si o excursie de o jumatate de zi  pe durata a doua saptamana, in Londra, Thorpe Park sau Cambridge
· Certificat de participare si raport de evaluare la finalul taberei
· Transfer de la-la aeroport London Heathrow/ Gatwick, pentru sosiri/ plecari in intre orele 9:00 - 17:00


Interval de participare 2024:  

03 -  17 Iulie
17 -  31 Iulie                                                    

Durata: 2 saptamani


Tarif:

4950 GBP/ 2 sapt


Optional:

· Golf - cost suplimentar 100 GBP/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Asigurare medicala, de anulare  si de bagaje din Romania
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la aeroport in afara intervalului orar indicat

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari