Tabara Limba Engleza & Academia de Sport & Aviatie - Lancing College

tabara limba engleza academia de sport aviatie lancing college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Lancing
Varsta: 13 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 17 Aug 2019
£2400

Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza si sport se desfasoara in campusul colegiului Lancing, situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea Brighton. Colegiul este construit într-un stil similar cu colegiile din Oxford si Cambridge, extinzandu-se pe o suprafata de aproximativ  220 de hectare.  
Dintre facilitatile colegiului mentionam: terenuri pentru tenis, squash, sala de sport, piscina, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, magazin in campus.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.


Programul taberei de limba engleza si sport include:

· Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
· Saptamanal 22 ½ ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max.14 studenti; orele includ English Skills, Language Activities si Project Lessons (nu se accepta incepatori)
· Academia de Sport (optional, contra cost, in functie de disponibilitate) saptamanal se poate alege un sport: tenis (6 ore/ sapt), fotbal (6 ore/ sapt), golf (6 ore/ sapt), calarie (3 ore/ sapt), pilotaj (1 ½ ore/ sapt), sporturi aventura (4.5 ore/sapt), dans commercial pop (6 ore/sapt)
· Cazarea in camere standard cu unul sau doua paturi si baie comuna,  sunt disponibile si camere cu mai multe paturi
· Serviciu de spalare a hainelor 2 ori pe saptamana; acces internet Wifi
· 3 mese/ zi si packed lunch in timpul excursiilor de 1 zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara:  sporturi diverse, casino, cinema, seara DJ, prezentare de moda, karaoke, mini olimpiada, seara quiz, seara talentelor, vanatoarea de comori etc.
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga; exemple de excursii: British Museum, London Eye, Buckingham Palace, London Zoo, London Dungeon, Madam Tussauds, Natural History Museum, Science Museum, Thorpe Park, Tower of London, Westminster Abbey sau Eastbourne etc.
· Saptamanal 1 excursie de ½ zi, in oraselele din apropiere sau pentru o activitate desfasurata in afara campusului (ex: muzeu, patinaj, indoor climbing etc.)
· Supraveghere din partea staffului local si asistenta medicala in campus
· Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow in zilele stabilite
· Asigurare de calatorie din UK
· Certificat de absolvire curs

Nota! Pentru inscriere nivel limba engleza minim A2


Interval de participare 2019:

30 Iunie - 17 August

Durata cursului:  minim 2 saptamani     
Sosire Duminica, plecare Sambata 


Tarif:          

2400 GBP/ 2 saptamani     
3600 GBP/ 3 saptamani                                                               


Optional:

Academia de Sport (cost suplimentar, in functie de disponibilitate)
· Tenis: 175  GBP/ sapt (sapt 1-7)
· Dans (commercial pop): 200 GBP / sapt (sapt 1-5, 7)
· Fotbal: 225 GBP/ sapt (sapt 1-7)
· Golf: 250 GBP / sapt (sapt 1-7)
· Sporturi aventura: 250 GBP / sapt (sapt 1-7)
· Calarie: 250 GBP / sapt (sapt 1-7)
· Pilotaj: 650 GBP/ sapt (sapt 1 & 4)


Tariful NU include:    

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transportul Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow in afara zilelor stabilite - la cerere
· Asigurare de calatorie din Romania
· Depozit in caz de daune, returnabil la plecare aprox. 80 GBP
· Cazare noapte suplimentara - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari