Tabara limba Engleza Academia de film - Zell am See

tabara limba engleza academia de film zell am see.jpg

Tara: Austria
Locatie: Zell am See
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul 2019
2800€

Galerie foto

Prezentare tabara

Piesendorf, oraselul pitoresc unde se desfasoara tabara,  este inconjurat de munti si lacuri glaciare si se afla la numai 15 minute distanta de renumita statiune montana Zell am See si la 1 ora jumatate de Salzburg.  
Participantii la acesta tabara au ocazia sa isi indeplineasca visul de a realiza un film urmand un program conceput de profesorul univesitar Edward McDougal. Productiile sale dintre care “The Prodigy”, "Gold Through the Fire" si "Geronimo" au facut furori in Statele Unite.  McDougal organizeaza astfel de seminarii din 1985 si a strabatut lumea intreaga participand la conferinte internationale de film. Cursurile se axeaza pe tehnica si realizare de: script, regie, productie, sunet si imagine.  


Programul taberei academia de film include :

· Parcurgerea in limba engleza a tuturor etapelor necesare realizarii unui film de la scrierea unui scenariu la filmare, editare, regizare si organizare a sunetului si a luminii
· Diminetile si uneori dupa amiezele sau serile sunt dedicate proiectului de film
· Studierea partii tehnice a filmarii, productie, montaj, efecte speciale, dublaj
· Lucru de echipa pentru pentru realizarea scenariului, alegerea locului, filmarilor, audierea actorilor si stabilirea rolurilor
· Participantii la proiect vor primi la finalul taberei un DVD cu propriul lor film 
·  Cazare in camere cu 2-5 paturi cu baie proprie si masa la Cabana Notburgahof: dispune de toate dotarile necesare desfasurarii activitatilor legate de film (studio cu Imac-uri), dar si facilitati precum terenuri de sport (tenis, badminton, fotbal, volei), sali de clasa, internet cafe, sala de conferinte, piscina, pista de ciclism, trambulina
· O excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi pe durata celor 2 saptamani; exemple de excursii: Salzburg (Minele de sare de la Hallein, Bishop’s Pallace de la Haellbrun), Mountain Hut Overnight, Cascada Krimml, Grossglockner Hochalpenstrasse (3798 m) etc. 
 · Program de activitati; exemple: rapel, arts & crafts, banana boat, caiac, mini golf, catarare, sailing, softball, inot, surfing, bowling, talent show, disco, casino night, film, karting, jocuri de echipa etc
 · Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local 


Date de participare 2019: 

30 Iunie  - 13 Iulie
14 - 27 Iulie        

Durata taberei: 2 saptamani                                         


Tarif: 

2800 EUR / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Munchen - Bucuresti 
· Transfer dus-intors aeroport Munchen 200 EUR in intervalul orar 11.30-16.00 pentru sosire si 12.30-16.00 pentru retur
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Asigurare storno din Elvetia 140 EUR/ 2 saptamani
· Asigurare medicala din Elvetia 130 EUR/ 2 saptamani

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari