Tabara limba Engleza Academia de film - Zell am See

tabara limba engleza academia de film zell am see.jpg

Tara: Austria
Locatie: Zell am See
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul 2019
2800€

Galerie foto

Prezentare tabara

Piesendorf, oraselul pitoresc unde se desfasoara tabara,  este inconjurat de munti si lacuri glaciare si se afla la numai 15 minute distanta de renumita statiune montana Zell am See si la 1 ora jumatate de Salzburg.  
Participantii la acesta tabara au ocazia sa isi indeplineasca visul de a realiza un film urmand un program conceput de profesorul univesitar Edward McDougal. Productiile sale dintre care “The Prodigy”, "Gold Through the Fire" si "Geronimo" au facut furori in Statele Unite.  McDougal organizeaza astfel de seminarii din 1985 si a strabatut lumea intreaga participand la conferinte internationale de film. Cursurile se axeaza pe tehnica si realizare de: script, regie, productie, sunet si imagine.  


Programul taberei academia de film include :

· Parcurgerea in limba engleza a tuturor etapelor necesare realizarii unui film de la scrierea unui scenariu la filmare, editare, regizare si organizare a sunetului si a luminii
· Diminetile si uneori dupa amiezele sau serile sunt dedicate proiectului de film
· Studierea partii tehnice a filmarii, productie, montaj, efecte speciale, dublaj
· Lucru de echipa pentru pentru realizarea scenariului, alegerea locului, filmarilor, audierea actorilor si stabilirea rolurilor
· Participantii la proiect vor primi la finalul taberei un DVD cu propriul lor film 
·  Cazare in camere cu 2-5 paturi cu baie proprie si masa la Cabana Notburgahof: dispune de toate dotarile necesare desfasurarii activitatilor legate de film (studio cu Imac-uri), dar si facilitati precum terenuri de sport (tenis, badminton, fotbal, volei), sali de clasa, internet cafe, sala de conferinte, piscina, pista de ciclism, trambulina
· O excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi pe durata celor 2 saptamani; exemple de excursii: Salzburg (Minele de sare de la Hallein, Bishop’s Pallace de la Haellbrun), Mountain Hut Overnight, Cascada Krimml, Grossglockner Hochalpenstrasse (3798 m) etc. 
 · Program de activitati; exemple: rapel, arts & crafts, banana boat, caiac, mini golf, catarare, sailing, softball, inot, surfing, bowling, talent show, disco, casino night, film, karting, jocuri de echipa etc
 · Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local 


Date de participare 2019: 

30 Iunie  - 13 Iulie
14 - 27 Iulie        

Durata taberei: 2 saptamani                                         


Tarif: 

2800 EUR / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Munchen - Bucuresti 
· Transfer dus-intors aeroport Munchen 200 EUR in intervalul orar 11.30-16.00 pentru sosire si 12.30-16.00 pentru retur
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Asigurare storno din Elvetia 140 EUR/ 2 saptamani
· Asigurare medicala din Elvetia 130 EUR/ 2 saptamani

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari