Tabara Limba Engleza Academia de Film - University of Oxford

tabara limba engleza academia de film 13 15 ani st peter college oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 13 - 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul
29 Iul - 11 Aug 2019
£4595

Prezentare tabara

Academia de Film consta intr-un curs de 2 saptamani de productie video digitala HD, pe parcursul caruia participantii invata despre intreg procesul de productie video, de la idee la film. Sa planifici, sa folosesti storyboards, sa scrii un scenariu, sa filmezi si sa editezi un film de scurt metraj sau un documentar - acestea sunt etapele de studiu si practica parcurse in cadrul programului.
Programul se desfasoara in campusul unui colegiu al Universitatii Oxford, precum St. Peters College, Balliol College, Lady Margaret Hall sau St Catherine’s College, sau in cadrul Yarnton Manor (cladire istorica situata la 15 min. de mers cu masina pana in centru).


Programul de vara pentru tabara “Academia de Film” include:

· Welcome party, informatii si orintare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore si workshop-uri de filmare si productie video; acces la echipamente moderne de filmare/inregistrare video HD, computere Apple Mac cu programul Final Cut Pro; grupe de maxim 12 copii la curs si echipe de 6 copii la filmari
· Invitati profesionisti din industria filmului, care vor sustine discursuri si vor conduce dezbateri
· Cazare in campus in camere single sau duble standard, moderne si luminoase, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet in timpul excursiilor
· Supraveghere permanenta din partea staff-ului
· Acces IT pentru internet si e-mail
· Program social si cultural in fiecare dupa-amiaza; exemple: quiz, salsa, scavenger hunt, disco, film, tenis, fotbal, frisbee, baschet, cricket; explorarea Oxford-ului: muzee, colegii, galerii, gradini, teatru, cinema; shopping
· Program in fiecare seara; exemple: dezbateri, petreceri internationale, quiz, karaoke, spectacole, cinema
· Pe parcursul celor 2 saptamani se organizeaza 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Bath si Stonehenge, Blenheim Palace, Bicester Village Mall, castelele Windsor, Broughton sau Warwick
· Asigurare de calatorie din UK
· Ceremonie de absolvire a cursului, ce include vizionarea filmului regizat
· Certificat de absolvire a cursului           


Nota: Nivel minim acceptat pentru participare: advanced (C1)      


Interval de participare 2019:

01 - 14 Iulie; 15 - 28 Iulie; 29 Iulie - 11 August   

Durata taberei: 2 saptamani
* sosirea Duminica, plecarea Sambata


Tarif:

4595 GBP/ 2 saptamani       


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul, in prezenta unui reprezentant al scolii (intre orele 09-14:00 pt sosiri si 10-16:00 pt plecari) 65 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - Oxford - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari