Tabara Limba Engleza - Harrow School, Londra

tabara limba engleza harrow school londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 10-13; 14-17 an
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 17 Aug 2019
£2980

Prezentare tabara

Situata la doar 25 de minute de mers cu metroul de centrul Londrei si la 30 de minute de aeroportul Heathrow, Harrow School este una dintre cele mai renumite scoli pentru copiii din Londra. Este o scoala de prestigiu care se mandreste cu absolventi ca Winston Churchill, Lord Byron sau James Blunt!
Programul taberei de vara de limba engleza ofera o gama variata de activitati distractive si creative pentru dupa-amiaza si seara, activitati care ii incanta pe copii si ii determina sa se imprieteneasca si sa comunice in limba engleza.
In conditii de cazare excelente (camere single sau duble) si folosind metode de invatare experimentate timp de 30 de ani, tabara de la Harrow School este locul ideal pentru studiul limbii engleze!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, pentru incadrarea la nivelul corespunzator
· Saptamanal 15 lectii de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 cursanti (o lectie dureaza 50 min)
· Manuale, caiet, material didactic si fotografie de grup de absolvire
· Certificat de absolvire a cursului
· Cazare in campus, in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese pe zi), in cantina scolii, tip bufet; la cerere meniu-dieta
· Garantarea unui mediu international cu copii din peste 20 tari
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: tenis, fotbal, baschet, artizanat, teatru, vanatoare de comori, curs de aparare, tir, inot, volei, baseball, badminton, jocuri in echipa
· Program de activitati seara; exemple: disco night, quiz night, karaoke night, casino night, barbecues, International night
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi; exemple de excursii: Londra (tur cu ghid prin oras & shopping, British Museum, London-by-night, Wembley Stadium, Madame Tussauds), Warwick Castle, Oxford, Cambridge, Bath
· Supraveghere permanenta cu rata staff:copil de 1:6
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra), pentru sosire intre 9:00 si 17:00 si plecare intre 9:00 si 15:00, in zilele de sosire/plecare


Date de participare vara 2019:

07 - 20 Iulie; 21 Iulie - 03 August; 04 - 17 August  (2 saptamani) 
07 - 27 Iulie; 28 Iulie - 17 August  (3 saptamani)         


Tarif:

2980 GBP/ 2 saptamani
4430 GBP/ 3 saptamani       


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurarea medicala, storno si de bagaje
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow/Gatwick in afara orelor mentionate 150 GBP/ sens

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari