Tabara Limba Engleza - Harrow School, Londra

tabara limba engleza harrow school londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 10-13; 14-17 an
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 17 Aug 2019
£2980

Prezentare tabara

Situata la doar 25 de minute de mers cu metroul de centrul Londrei si la 30 de minute de aeroportul Heathrow, Harrow School este una dintre cele mai renumite scoli pentru copiii din Londra. Este o scoala de prestigiu care se mandreste cu absolventi ca Winston Churchill, Lord Byron sau James Blunt!
Programul taberei de vara de limba engleza ofera o gama variata de activitati distractive si creative pentru dupa-amiaza si seara, activitati care ii incanta pe copii si ii determina sa se imprieteneasca si sa comunice in limba engleza.
In conditii de cazare excelente (camere single sau duble) si folosind metode de invatare experimentate timp de 30 de ani, tabara de la Harrow School este locul ideal pentru studiul limbii engleze!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, pentru incadrarea la nivelul corespunzator
· Saptamanal 15 lectii de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 cursanti (o lectie dureaza 50 min)
· Manuale, caiet, material didactic si fotografie de grup de absolvire
· Certificat de absolvire a cursului
· Cazare in campus, in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese pe zi), in cantina scolii, tip bufet; la cerere meniu-dieta
· Garantarea unui mediu international cu copii din peste 20 tari
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: tenis, fotbal, baschet, artizanat, teatru, vanatoare de comori, curs de aparare, tir, inot, volei, baseball, badminton, jocuri in echipa
· Program de activitati seara; exemple: disco night, quiz night, karaoke night, casino night, barbecues, International night
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi; exemple de excursii: Londra (tur cu ghid prin oras & shopping, British Museum, London-by-night, Wembley Stadium, Madame Tussauds), Warwick Castle, Oxford, Cambridge, Bath
· Supraveghere permanenta cu rata staff:copil de 1:6
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick (Londra), pentru sosire intre 9:00 si 17:00 si plecare intre 9:00 si 15:00, in zilele de sosire/plecare


Date de participare vara 2019:

07 - 20 Iulie; 21 Iulie - 03 August; 04 - 17 August  (2 saptamani) 
07 - 27 Iulie; 28 Iulie - 17 August  (3 saptamani)         


Tarif:

2980 GBP/ 2 saptamani
4430 GBP/ 3 saptamani       


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurarea medicala, storno si de bagaje
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow/Gatwick in afara orelor mentionate 150 GBP/ sens

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari