Tabara Limba Engleza - St. Mary’s University, Twickenham

tabara limba engleza 13 17 ani st marys university twickenham.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Strawbery Hill, Twickenham
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 16 Aug 2020
£995

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara se desfasoara in campusul universitatii St. Mary’s, o universitate  moderna, situata in Strawbery Hill, Twickenham (oras cunoscut pentru stadionul de rugby), la 16 km de centrul Londrei. Este situata la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, si la numai 5 minute de gara Strawberry Hill, de unde se poate lua tren direct pana la Londra Waterloo (calatoria cu trenul dureaza aproximativ 25 minute, iar trenuri pleaca la fiecare 30 de minute).
Fondata in 1850, St. Mary’s University este cunoscuta ca fiind cel mai vechi colegiu romano-catolic din UK.
Datorita locatiei, facilitatilor exceptionale si a gradului ridicat de siguranta, scoala este locul ideal pentru desfasurarea unei tabere de vara.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 20 lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii
· Certificat de evaluare si absolvire curs
· Cazare in campus in camere single standard, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii 
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta din partea staff-ului local; rata staff: copil 1:15 
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: volei, baschet, tenis, biliard; arts&crafts, disco, talent show, quiz, karaoke, treasure hunt, seara film 
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Camden Market & Buckingham Palace, Oxford College si tur la Oxford Castle, Windsor & Eton etc.
· Saptamanal 3 vizite in Londra de jumatate de zi; exemple de excursii: West End Walk & Thames Cruise with Disco, Science & Natural History Museums, Hampton Court, Winchester, Portsmouth sau  Greenwich etc.
· Asigurare medicala si de calatorie din UK
· Intampinare si transfer colectiv de la si la aeroportul Heathrow Londra, duminica in intervalul 8:00 - 19:00 pentru sosiri si 9:00 - 19:00 pentru plecari


Interval de desfasurare 2020: 

28 Iunie - 16 August

Durata: min. 1 saptamana, max. 4 


Tarif:

995 GBP/ saptamana


Optional:

· Supliment baie in camera 80 GBP/ saptamana
· Lectii private de limba engleza 60 GBP/ ora
· Harry Potter Studios Tour 70 GBP (rezervare pana cel tarziu 31 mar 2020)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa de minor neinsotit 30 GBP/ sens, daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Taxa intarziere aeroport 30 GBP/ 30 min (daca intarzierea depaseste 2 ore)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari