Tabara Limba Engleza - Dulwich College, Londra

tabara limba engleza 13 17 ani dulwich college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 13 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
11 Iul, 18 Iul, 25 Iul, 01 Aug 2016
£2500

Prezentare tabara

Dulwich este una dintre cele mai vechi scoli ale   Angliei, fondata in anul 1619, aici studiind de-a lungul anilor diverse personalitati precum fostul prim ministru al Thailandei. Desi se afla la cateva minute de centrul Londrei, colegiul detine aprox. 60 de acri de terenuri verzi in sud. Printre facilitatile sportive mentionam pista de atletism, terenuri de rugby, fotbal sau cricket, dar si de tenis sau squash. De asemenea, studentii beneficiaza de acces la sala de sport, piscina interioara sau sala de forta.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Saptamanal 15 de lectii de limba engleza acreditate British Council, in clase internationale de cca. 15 cursanti
· Test de evaluare initiala, pentru incadrarea la nivelul corespunzator
· Material didactic si diverse rechizite disponibil pe durata cursului
· Certificat de absolvire curs si raport academic
· Cazare in campus in camere cu doua paturi cu baie proprie sau dormitoare cu mai multe paturi
· Lenjeria se schimba saptamanal, servicii spalatorie disponibile
· 3 mese pe zi in sala de mese a scolii, si pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati zilnice; exemple: arts & crafts, badminton, barbecue, basket, activitati la computer, drama, disco, petrecere Fancy Dress, film, fashion show, karaoke, muzica & dans, rugby, fotbal, inot, talent show, tenis sau volei
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga; exemple: Canterbury & Castelul Leeds, Oxford, parc tematic, Brighton sau vizite in Londra (Covent Garden, Camden Market, St Paul's Cathedral, Buckingham Palace, Greenwich, Houses of Parliament, London Sightseeing Tour, Thames Riverboat Disco, Tower of London, Westminster Abbey, Wimbledon Tennis Museum, muzee) 
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow (pentru sosiri intre orele 6:00 - 19:00 si plecari intre orele 8:00 - 20:00)


Date de incepere 2016: 

11 Iulie, 18 Iulie, 25 Iulie, 01 August    

Durata tabara: minim 2 saptamani (14 nopti)


TARIF:

2500 GBP/ 2 saptamani  
3600 GBP/ 3 saptamani  


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transferul de la-la aeroport in afara intervalului orar comunicat de scoala
· Asigurare storno si de bagaje 

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari