Tabara Limba Engleza - St. Swithun’s School, Winchester

tabara limba engleza 11 17 ani st swithuns school winchester.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Winchester
Varsta: 9-12; 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 Iul - 10 Aug 2020
£855

Galerie foto

Prezentare tabara

Wichester este una din cele mai populare destinatii turistice din Anglia, la 1 ora distanta de Londra, Stonhenge si Oxford. Fosta capitala a Angliei este un oras linistit, cu numeroase atractii printre care se numara catedrala construita in secolul 11 si castelul Winchester ce gazduieste replica faimoasei Mese  Rotunde a Regelui Arthur. 
Tabara se desfasoara in campusul scolii St. Swithun’s,  o scoala privata, de fete, fondata in 1884, situata la numai 20 minute de mers pe jos pana in centrul orasului Winchester.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Participantii sunt impartiti pe doua grupa de varste: 9-12 ani (Juniors) si 13-17 ani (Teens)
· Saptamanal 20 lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii; 1 lectie = 45 minute
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus in camere standard cu doua sau mai multe paturi (dormitoare cu 6-8 paturi), tip boarding, cu bai comune
· 3 mese pe zi in cantina scolii si pranz la pachet in timpul excursiilor
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara: exemple: sporturi, arts&crafts, disco, talent show, quiz, karaoke, treasure hunt, film etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: London West End, Oxford College si tur la Oxford Castle, Stratford-upon-Avon etc.
· Saptamanal 1 excursie de jumatate de zi; exemple de excursii: Windsor, London & Thames Cruise with Disco, Science & Natural History Museums, Hampton Court, Winchester, Portsmouth etc.
· Asigurare medicala si de calatorie din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra, lunea in intervalul 10:00 - 18:00 pentru sosiri si 11:00 - 19:00 pentru plecari


Interval de desfasurare 2020: 

13 Iulie - 10 August


Tarif:

855 GBP/ 1 saptamana
1710 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Intensiv Engleza (3 ore) 50 GBP/ saptamana - nivel min. A2
· Lectii particulare 60 GBP/ 1 ora
· Supliment cazare in camere single 20 GBP/ saptamana
· Harry Potter Studios Tour 75 GBP (rezervare pana cel tarziu 31 mar 2020)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa de minor neinsotit 30 GBP/ sens, daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Taxa intarziere aeroport 30 GBP/ 30 min (daca intarzierea depaseste 2 ore)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari