Tabara Limba Engleza - St. Swithun’s School, Winchester

tabara limba engleza 11 17 ani st swithuns school winchester.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Winchester
Varsta: 9-12; 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 Iul - 10 Aug 2020
£855

Galerie foto

Prezentare tabara

Wichester este una din cele mai populare destinatii turistice din Anglia, la 1 ora distanta de Londra, Stonhenge si Oxford. Fosta capitala a Angliei este un oras linistit, cu numeroase atractii printre care se numara catedrala construita in secolul 11 si castelul Winchester ce gazduieste replica faimoasei Mese  Rotunde a Regelui Arthur. 
Tabara se desfasoara in campusul scolii St. Swithun’s,  o scoala privata, de fete, fondata in 1884, situata la numai 20 minute de mers pe jos pana in centrul orasului Winchester.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Participantii sunt impartiti pe doua grupa de varste: 9-12 ani (Juniors) si 13-17 ani (Teens)
· Saptamanal 20 lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii; 1 lectie = 45 minute
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
· Cazare in campus in camere standard cu doua sau mai multe paturi (dormitoare cu 6-8 paturi), tip boarding, cu bai comune
· 3 mese pe zi in cantina scolii si pranz la pachet in timpul excursiilor
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local
· Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara: exemple: sporturi, arts&crafts, disco, talent show, quiz, karaoke, treasure hunt, film etc.
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: London West End, Oxford College si tur la Oxford Castle, Stratford-upon-Avon etc.
· Saptamanal 1 excursie de jumatate de zi; exemple de excursii: Windsor, London & Thames Cruise with Disco, Science & Natural History Museums, Hampton Court, Winchester, Portsmouth etc.
· Asigurare medicala si de calatorie din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra, lunea in intervalul 10:00 - 18:00 pentru sosiri si 11:00 - 19:00 pentru plecari


Interval de desfasurare 2020: 

13 Iulie - 10 August


Tarif:

855 GBP/ 1 saptamana
1710 GBP/ 2 saptamani


Optional:

· Intensiv Engleza (3 ore) 50 GBP/ saptamana - nivel min. A2
· Lectii particulare 60 GBP/ 1 ora
· Supliment cazare in camere single 20 GBP/ saptamana
· Harry Potter Studios Tour 75 GBP (rezervare pana cel tarziu 31 mar 2020)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa de minor neinsotit 30 GBP/ sens, daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Taxa intarziere aeroport 30 GBP/ 30 min (daca intarzierea depaseste 2 ore)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari