Tabara Lb. Engleza si Film - Cal State University, Fullerton, SUA

tabara lb engleza si film 16 ani saddleback college.jpg

Tara: America
Locatie: Fullerton, SUA
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4275$

Prezentare tabara

Acest program este ideal pentru tinerii pasionati de film, ce vor sa imbine cinematografia cu studiul limbii engleze. Printre profesori se numara instructori, directori si tehnicieni de la Columbia University, care au lucrat la mari productii in Hollywood. Se organizeaza vizite la marile studiouri de cinema, unde pot vedea cum se lucreaza “in spatele cortinei”.
Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul campusului Fullerton al Universitatii Cal State si ofera un mediu excelent pentru studiu si recreere.


Programul de vara al taberei de limba engleza si film include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 8 lectii de film (how to write a short screenplay, draw storyboards, basic camera moves & on location shooting), cu instructori calificati, ce au lucrat la productii de succes de la Hollywod
· Manuale si materiale didactice bine concepute, acces la echipament si camera video
· Cazare in campusul universitatii in resedinta studenteasca tip dormitory - camere duble, cu baie comuna (in medie 1 baie este impartita de 4 copii)
· Pensiune completa de luni pana vineri, in weekend brunch (in zile cu excursii programate) sau brunch si cina (in zile fara excursii programate)
· Program complex de activitati si excursii; 2 excursii de o zi intreaga si 5 vizite de jumatate de zi/ 3 saptamani; exemple de activitati: petreceri tematice, sporturi si jocuri diverse, seara de filme, workshop de make-up; exemple de vizite / excursii: Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland, tur  studiouri Warner Bros, Sony/ MGM, Paramount, Universal Studios  
· Supraveghere in timpul vizitelor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul LA International (LAX)
· Certificat de participare si copie a proiectului final 


Interval de participare 2019:                                                                                      

23 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie -  03 August


Tarif:

4275 USD / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors, doar daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Supliment transfer de la/ la aeroport LAX in afara zilelor stabilite de sosire/ plecare sau pentru plecari dupa ora 5pm - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari