Tabara Lb. Engleza si Film - Cal State University, Fullerton, SUA

tabara lb engleza si film 16 ani saddleback college.jpg

Tara: America
Locatie: Fullerton, SUA
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4275$

Prezentare tabara

Acest program este ideal pentru tinerii pasionati de film, ce vor sa imbine cinematografia cu studiul limbii engleze. Printre profesori se numara instructori, directori si tehnicieni de la Columbia University, care au lucrat la mari productii in Hollywood. Se organizeaza vizite la marile studiouri de cinema, unde pot vedea cum se lucreaza “in spatele cortinei”.
Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul campusului Fullerton al Universitatii Cal State si ofera un mediu excelent pentru studiu si recreere.


Programul de vara al taberei de limba engleza si film include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 8 lectii de film (how to write a short screenplay, draw storyboards, basic camera moves & on location shooting), cu instructori calificati, ce au lucrat la productii de succes de la Hollywod
· Manuale si materiale didactice bine concepute, acces la echipament si camera video
· Cazare in campusul universitatii in resedinta studenteasca tip dormitory - camere duble, cu baie comuna (in medie 1 baie este impartita de 4 copii)
· Pensiune completa de luni pana vineri, in weekend brunch (in zile cu excursii programate) sau brunch si cina (in zile fara excursii programate)
· Program complex de activitati si excursii; 2 excursii de o zi intreaga si 5 vizite de jumatate de zi/ 3 saptamani; exemple de activitati: petreceri tematice, sporturi si jocuri diverse, seara de filme, workshop de make-up; exemple de vizite / excursii: Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland, tur  studiouri Warner Bros, Sony/ MGM, Paramount, Universal Studios  
· Supraveghere in timpul vizitelor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul LA International (LAX)
· Certificat de participare si copie a proiectului final 


Interval de participare 2019:                                                                                      

23 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie -  03 August


Tarif:

4275 USD / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors, doar daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Supliment transfer de la/ la aeroport LAX in afara zilelor stabilite de sosire/ plecare sau pentru plecari dupa ora 5pm - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari