Tabara limba Engleza & intensiv, academic, creatie, sport - Warminster

tabara limba engleza intensiv academic creatie sport warminster.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Warminster
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 11 Aug 2019
£1120

Prezentare tabara

Fondata in 1707, Warminster este una dintre scolile de top din sud-vestul Angliei. Scoala este situata in orasul Warminster, aproape de orasul roman din Bath, de Salisbury si de istoricul Stonehedge.
Excelentele facilitati ale campusului includ sali de clasa moderne, o sala de sport, un teren de squash, piscina incalzita etc. Mesele se iau in sali spatioase, iar pentru cazare studentii beneficiaza de 6 cladiri internat.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu sport/ creatie include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de max. 12 participanti
· Saptamanal (la alegere) 8 ore Multiactivitati (exemplu: fotbal, inot, jocuri echipa, tenis)/ 8 ore arta & design (exemplu: pictura, schetching, sculptura, istoria artei)/ 8 ore Engleza intensiv/ 23 ore Summer Study (inlocuiesc cele 15 ore standard cu geografie, istorie, matematica, stiinte, arta etc)/ 8 ore calarie/ 8 ore fotbal/ 8 ore tenis sau 8 ore Outdoor Adventures (exemplu: climbing, archery, canoeing, bushcraft skills)
· Cazare in campus in camere standard cu unul sau mai multe paturi (1- 4), cu bai comune (tip boarding)
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, cu varianta meniu vegetarian si diete speciale; pranz la pachet in timpul excursiilor
· Spalarea hainelor o data pe saptamana
· Supraveghere permanenta; Acces monitorizat la e-mail si internet gratuit
· Saptamanal 4 ore program de activitati dupa-amiaza, ca de exemplu: fotbal, tenis, baschet, diverse jocuri de echipa etc.
· Program de activitati zilnice seara cu supraveghere permanenta; exemple de activitati: video, disco, barbecue, pop quiz, excursie la cinema, seara murder mistery sau seara talentelor, bowling, disco, karaoke, etc
· Trei excursii de o zi/ 2 saptamani, de exemplu: Cardiff, Londra, Thorpe Park, Bournemouth & Aquarium si doua  excursii de o jumatate de zi/ 2 saptamani, de exemplu:Bath, Bristol, Salisbury & Stonehenge, Longleat Safari, Cheddar Gorge
· Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare


Interval de participare 2019:

07 Iulie - 11 August

Durata taberei: minim 2 saptamani


Tarif:

Multiactivitati                                  1120 GBP/ saptamana
Calarie, Outdoor Adventures         1305 GBP/ saptamana
Toate celelalte cursuri                    1230 GBP/ saptamana               


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari