Tabara Limba Engleza Drept, Politica si Relatii Internationale - Kensington Park School, Londra

tabara lb engleza drept politica si relatii internationale chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul 2024
14 - 27 Iul 2024
28 Iul - 10 Aug 2024
£3690

Galerie foto

Prezentare tabara

Kensington Park School se afla in inima centrului cosmopolit al Londrei, la "o aruncătură de bat" de Hyde Park si de unele dintre cele mai cunoscute institutii academice si culturale din Londra.

Programul pentru Drept, Politica si Relatii Internationale este dedicat tinerilor ce isi doresc sa urmeze o cariera in domeniu. Include lectii de limba Engleza si combina studiile de caz cu dezvoltarea gandirii teoretice aplicata in dezbateri.

Numarul maxim de studenti admisi pentru acest program este de maxim 14 pentru fiecare sesiune, iar cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivel minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere: IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza & drept/politica include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 16 ore de curs, dimineata, impartite  in ore de limba Engleza si literatura si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pt pregatirea universitara (ex: Ideologies and the political spectrum, Intro to UK law and legal professions, Debate: ethics in global security, The Media and politics etc) in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 ore de seminarii dupa-amiaza cu diverse teme, sustinute de experti si profesionisti in industrie (exemple: Explore international institutions, Immigration crisis, Concepts of war, peace and terrorism, Critical thinking workshop, Debate: the future of democracy, Public speaking workshop, The role of personality in politics and IR; Applying to university etc.)
· Saptamanal 1 vizita la universitati de top si locatii de interes; exemplu de excursie: The Royal Courts of Justice, Houses of Parliament si Churchill War Rooms
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: Historical Tour of London & Royal Parks)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere duble cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara (exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc)
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 6 pm)


Interval de participare 2024:

30 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 27 Iulie
28 Iulie - 10 August

Durata: 2 saptamani


Tarif :

3690 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
​· Taxa suplimentara 75 GBP transfer la aeroport la plecarea din tabara, in cazul in care este rezervat serviciul UMNR la compania aeriana la retur
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari