Tabara Limba Engleza Drept, Politica si Relatii Internationale - Chelsea Independent College, Londra

tabara lb engleza drept politica si relatii internationale chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 - 14 Iul
15 - 28 Iul 2018
£2850

Galerie foto

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul pentru Drept, Politica si Relatii Internationale este dedicat tinerilor ce isi doresc sa urmeze o cariera in domeniu. Include lectii de limba Engleza si combina studiile de caz cu dezvoltarea gandirii teoretice aplicata in dezbateri.

Numarul maxim de studenti admisi pentru acest program este de maxim 14 pentru fiecare sesiune, iar cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza & drept/politica include:

· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata, impartite  in ore de limba Engleza si   sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pt pregatirea universitara (ex: Introduction to Political Vocabulary, Political Systems EU/ UK/ USA, International Relations Vocabulary, the Media & Politics etc) in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dupa-amiaza cu diverse teme, sustinute de experti si profesionisti in industrie (exemple: Democracy: Digital Direct, Representative; The Role of NATO & the UN; Debate: The Future of Democracy; How Does Real Politics Work; Applying IR Theory to Afghanistan; Critical Thinking; Applying to University; Mock Trial  etc.)
· Saptamanal 1 vizita la universitati de top precum LSE, King’s, UCL si locatii de interes (exemplu de excursie: Old Bailey Law Courts & King’s College Dickson Poon School of Law)
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: London Eye & Oxford Street)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single (16-17 ani) sau duble (14-15 ani) cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara (exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc)
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 9 pm)


Interval de participare 2018:

01 - 14 Iulie; 15 - 28 Iulie;      
Durata: 2 saptamani


Tarif :

2850 GBP/ 2 saptamani
 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari