Tabara Limba Engleza Business & Entrepreneurship - Kensington Park School, Londra

tabara lb engleza business finance chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
2 - 15 Iul 2023
16 - 29 Iul 2023
30 Iul - 12 Aug 2023
£3350

Galerie foto

Prezentare tabara

Kensington Park School se afla in inima centrului cosmopolit al Londrei, la "o aruncătură de bat" de Hyde Park si de unele dintre cele mai cunoscute institutii academice si culturale din Londra. 

Programul Business & Entrepreneurship ofera o introducere a principiilor de afaceri si antreprenoriat si se focuseaza pe dezvoltarea cunostintelor si prezentarea functionalitatilor mediului comercial. Domeniile acoperite sunt marketing, development of a business plan, leadership, financial management,  entrepreneurialism etc.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza business & finance include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 16 ore de curs, dimineata sau dupa-amiaza, impartite in ore de lb Engleza si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pt pregatirea universitara (exemple domenii studiu: Business economics, International Branding, International Trade, Marketing plan, Strategic Investment etc) in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 ore de seminarii dimineata sau dupa-amiaza cu diverse teme sustinute de profesionisti de top si experti in domeniu (exemple: Branding, Accounting, Negotiation&Persuasion, Leadership skills, Dragons’ Den competition, Business start-ups, Critical thinking, Personal Statement Writing, Applying to university  etc.)
· Saptamanal o vizita  la universitati de top (exemple: UCL, LSE, Cass Business School etc), sau  in locatii relevante, precum districtul financial al Londrei, Bank of England Museum, Museum of Brands, Bloomberg
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: Historical Tour of London & Oxford Street)
· Cazare in resedinta colegiului, in camere duble cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara; exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc.
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra ( 9 am - 6 pm)


Interval de participare 2023:

02 Iulie - 15 Iulie;
16 Iulie - 29 Iulie;
​30 Iulie - 12 August 

Durata: 2 saptamani


Tarif:

3350 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
​· Taxa suplimentara 75 GBP transfer la aeroport la plecarea din tabara, in cazul in care este rezervat serviciul UMNR la compania aeriana la retur
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari