Tabara Limba Engleza Business & Finance - Chelsea Independent College, Londra

tabara lb engleza business finance chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul
12 - 25 Iul
26 Iul - 08 Aug 2020
£2995

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul Business & Finance ofera o introducere a principiilor de afaceri si finante si se focuseaza pe dezvoltarea cunostintelor si prezentarea functionalitatilor mediului comercial. Domeniile acoperite sunt marketing, accounting, market research, financial management,  entrepreneurialism, business planning, micro & macro economics etc.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza business & finance include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata sau dupa-amiaza, impartite in ore de lb Engleza si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pt pregatirea universitara (exemple domenii studiu: Business economics, Accounting, Finance, Marketing plan etc) in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dimineata sau dupa-amiaza cu diverse teme sustinute de profesionisti de top si experti in domeniu (exemple: International trade, International branding, Strategic investment, Strategic planning, Dragons’ Den competition, Business start-ups, Public speaking workshop, Workshop: customer profiling, Applying to university  etc.)
· Saptamanal 1 vizita  la universitati de top (exemple: UCL, LSE, etc), sau  in locuri profesionale relevante, precum districtul financial al Londrei, Bank of England Museum, London Stock Exchange, Bloomberg
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: Historical Tour of London & Royal Parks)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single (16-17 ani) sau duble (14-15 ani) cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara; exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc.
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra ( 9 am - 9 pm)


Interval de participare 2020:

28 Iunie - 11 Iulie
12 - 25 Iulie
26 Iulie - 08 August 

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2995 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari