Tabara Limba Engleza Business & Finance - Chelsea Independent College, Londra

tabara lb engleza business finance chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul
28 Iul - 10 Aug 2019
£2850

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul Business & Finance ofera o introducere a principiilor de afaceri si finante si se focuseaza pe dezvoltarea cunostintelor si prezentarea functionalitatilor mediului comercial. Domeniile acoperite sunt marketing, accounting, market research, financial management,  entrepreneurialism, business planning, micro & macro economics etc.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza business & finance include:

· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata sau dupa-amiaza, impartite in ore de lb Engleza si sesiuni tip Oxbridge & sfaturi pt pregatirea universitara (exemple     domenii studiu: Business economics, Accounting, Finance, Marketing plan etc) in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dimineata sau dupa-amiaza cu diverse teme sustinute de profesionisti de top si experti in domeniu (exemple: International trade, International branding, Strategic investment, Strategic planning, Dragons’ Den competition, Business start-ups, Public speaking workshop, Workshop: customer profiling, Applying to university  etc.)
· Saptamanal 1 vizita  la universitati de top (exemple: UCL, LSE, etc), sau  in locuri profesionale relevante, precum districtul financial al Londrei, Bank of England Museum, London Stock Exchange, Bloomberg
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: London Eye & Oxford Street)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single (16-17 ani) sau duble (14-15 ani) cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun, pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara; exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc.
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra ( 9 am - 9 pm)


Interval de participare 2019:

30 Iunie - 13 Iulie; 14 - 27 Iulie; 28 Iulie - 10 August    
Durata: 2 saptamani


Tarif:

2850 GBP/ 2 saptamani (pentru perioada 30 Iunie - 13 Iulie sau 14 - 27 Iulie)
2650 GBP/ 2 saptamani (pentru perioada 28 Iulie - 10 August    )


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari