Tabara Limba Engleza si Actorie - Cal State University, Fullerton, SUA

tabara lb engleza actorie cal state university fullerton sua.jpg

Tara: America
Locatie: Fullerton, SUA
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4275$

Prezentare tabara

Acest program este ideal pentru tinerii pasionati de actorie, ce vor sa imbine teatrul cu studiul limbii engleze. O calatorie la Hollywood, cetatea filmului, locul unde poti intalni cei mai cunoscuti actori ai lumii.
Tabara se desfasoara in campusul universitatii Cal State Fullerton. Universitatea ofera un mediu excelent pentru studiu si recreere, oferindu-ti la plecare suvenirul perfect: un montaj al performantelor tale dezvoltate pe parcursul cursului de actorie!


Programul de vara al taberei de limba engleza si actorie include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in vederea plasarii in grupe de studiu
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Manuale si materiale didactice bine concepute
· Saptamanal 8 lectii de actorie, cu instructori calificati, ce se concentreaza pe: pronuntie, exercitii de miscare, analiza personajelor, tehnici de  improvizatie si interactiunea personajelor pe scena etc.
· DVD cu reprezentatia sustinuta la finalul taberei
· Cazare in campusul universitatii in resedinta studenteasca tip dormitory, in camere duble, cu baie comuna (in medie 1 baie este impartita de 4 copii)
· Pensiune completa de luni pana vineri, in weekend brunch (in zile cu excursii programate) sau brunch si cina (in zile fara excursii programate)
· Program complex de activitati si excursii; 2 excursii de o zi intreaga si 5 vizite de jumatate de zi/ 3 saptamani; exemple de activitati: petreceri tematice,  sporturi si jocuri diverse, seara de filme, workshop de make-up; exemple de vizite / excursii: Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland, tur  studiouri Warner Bros, Sony/ MGM, Paramount, Universal Studios  
· Supraveghere in timpul vizitelor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroportul LA International (LAX)
· Certificat de participare si copie a proiectului final


Interval de participare 2019:      

23 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 03 August 


Tarif:

4275 USD / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD/ dus-intors, doar daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana
· Supliment transfer de la/ la aeroport LAX in afara zilelor stabilite de sosire/ plecare sau pentru plecari dupa ora 5pm - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari