Tabara individuala limba Engleza & Sport / Academic - Ludlow, Anglia

tabara individuala limba engleza sport academic ludlow anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ludlow
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 Iul - 10 Aug 2024
£3320

Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala este situata in Ludlow, intr-un campus ce se intinde pe 20 de hectare, cu facilitati ce includ 3 sali de luat masa, piscina acoperita incalzita, sala de sport, studio de arta si design, sala de teatru, biblioteca, terenuri de fotbal, rugby, tenis si teren de golf. Ludlow este un orasel istoric, tipic englezesc, localizat in West Midlands, la aproximativ 70 km de Birmingham.
Programul taberei de vara de limba engleza ofera o gama variata de activitati distractive si creative pentru dupa-amiaza si seara, activitati care ii incanta pe copii si ii determina sa se imprieteneasca si sa comunice in limba engleza.
Capacitatea maxima a campusului este de 60 de locuri, iar in vara anului 2023 au participat copii din 18 tari!


Programul de vara al taberei de limba engleza & Sport / Academic include:

· Test online de evaluare, pentru nivel de la A2-C2
· Saptamanal 15 ore de lb. engleza, in grupe de maxim 11 cursanti; la alegere din 4 categorii: English Language Foundation (A2-B1, 12-17 ani), Advanced English (B2-C1, 12-17 ani), Business & Entrepreneurship (doar in perioada 13-27 Iul sau 27-10 Aug pentru B2-C2, 14-17 ani) sau Global Leadership (B2-C2, 14-17 ani)
· Saptamanal 10 ore de Specialist Courses, la alegere din 10 variante, conform tabelului de mai jos
· Certificat de absolvire cursului si raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere standard cu 2-6 paturi, tip boarding, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/ zi), in cantina scolii
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: tenis, volei, inot, badminton, cricket, rounders, golf, zorbing, archery, bowling, disco, fashion show, film night, talent show, foc de tabara etc.
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga in locatii precum: Oxford, Londra, Liverpool, Manchester, Brimingham, Bath, Stratford & Warwick Castle etc
· Saptamanal doua excursii de o jumatate de zi in locatii precum: Shrewsbury, Hereford, Worcester etc
· Supraveghere permanenta cu rata staff:copil de 1:4
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Birmingham sau Londra Heathrow, pentru sosire intre 11:00 si 16:00 si plecare intre 13:00 si 17:00, in zilele de sosire/plecare


Interval de desfasurare 2024:                                                                                               

13 Iulie - 10 August     

Durata: minim 2 saptamani


Perioade desfasurare:

13 - 27 iulie; 20 iulie - 3 august; 27 iulie - 10 august (2 saptamani)
13 iulie - 3 august; 20 Iulie - 10 August (3 saptamani)
13 Iulie - 10 August (4 saptamani)
3 -10 August (1 saptamana)


Tarif:    

1660 GBP/ 1 saptamana
3320 GBP/ 2 saptamani
4980 GBP/ 3 saptamani
6640 GBP/ 4 saptamani


Optiuni Specialist Courses

Optiunile Specialist Courses sunt disponibile dupa cum urmeaza (se poate face acelasi Specialism sau se poate incerca unul nou in fiecare saptamana)

 

Pro Sport
(12-17 ani)

Saptamana 1
13-20 Iul

Golf
Tenis
Football

Saptamana 2
20-27 Iul

Golf
Tenis
Basketball

Saptamana 3
27 Iul - 3 Aug

Golf
Tenis
Football

Saptamana 4
3–10 Aug

Golf
Tenis
Basketball

Active
(12-17 ani)

Film Making
Dance
Outdoor Leadership
Dance
Film Making
Dance
Outdoor Leadership
Dance

Academic
(14-17 ani)

Creative Writing University Prep. Creative Writing University Prep.

 


Optional

· Excursii si activitati optionale: Harry Potter (full-day) £105, Jungle Paintball (half-day) £65, London Experience (1-night) £295, Broadway Theatre Night £145


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Birmingham / Londra - Bucuresti
· Taxa suplimentara 70 GBP transfer la aeroport la plecarea din tabara, in cazul in care este rezervat serviciul UMNR la compania aeriana la retur
· Transfer cu autocar de la-la aeroport Londra Heathrow 325 GBP one-way sau Birmingham Airport 195 GBP one-way (pentru sosire/plecare in afara intervalelor mentionate)
· Asigurarea complexa de calatorie din Romania

Nota! Aceasta tabara nu se adreseaza incepatorilor (nivel minim necesar de limba engleza: A2)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari