Tabara individuala lb germana / engleza - Werbellinsee, Berlin

tabara individuala lb germana engleza werbellinsee berlin.jpg

Tara: Germania
Locatie:
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
GermanaPerioada:
2 Iul - 12 Aug 2023
915€

Prezentare tabara individuala Berlin, Germania

Tabara de vara se desfasoara in apropierea unuia dintre frumoasele lacuri care inconjoara Berlin-ul, intr-o zona impadurita care face parte din Parcul National Schorheide, o rezervatie protejata UNESCO aflata la 60km nord de Berlin. Campusul este situat chiar langa un lac si se bucura de facilitati ca: plaja proprie pe malul lacului (oportunitati de inot si sporturi acvatice), terenuri de sport, sali de clasa echipate pentru predare interactiva si camere de cazare cu baie proprie.

Vino alaturi de noi in tabara de vara de limba germana si pregateste-te de o aventura in natura, dar si de posibilitatea de a explora Berlinul si imprejurimile!


Programul taberei de limba germana / engleza include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb germana sau engleza
· Cursuri de limba germana sau engleza: saptamanal 20 de lectii (o lectie dureaza 45 de minute) in clase internationale de aprox. 15 participanti, in functie de nivel 
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire curs la final
· Cazare in campusul EJB Werbellinsee, in camere cu 3 paturi si cu baie proprie
· Pensiune completa cu trei mese pe zi
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara ; exemple de activitati: Multisports (football, water games, swimming, table tennis, badminton, basketball, kayaking, beach volleyball, handball, baseball, dodgeball, street hockey, bowling etc), Quiz, Movie Night, Barbeque, Disco, Talent Show, Murder Mystery etc.
· Doua excursii de o zi intreaga in Berlin sau in imprejurimi; exemple de excursii: Berlin (Sightseeing & Shopping), Potsdam & Sanssouci Castle, Tropical Islands Waterpark, German Technical Museum etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Adventure Park Schorfheide, Zoo Eberswalde, Hiking, Wild Animal Park Schorfheide etc.
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta

* Nota! Pentru tabara de 1 saptamana nu sunt incluse excursii de 1 zi intreaga


Date de desfasurare 2023:   

2 Iulie - 12 August 2023

Durata: minim 1 saptamana                                                                       
(sosire duminica, intoarcere sambata)      


Tarif:   

  915 EUR/ 1 saptamana
1760 EUR/ 2 saptamani
2640 EUR/ 3 saptamani
3520 EUR/ 4 saptamani 


Optional:

· Program Premium Creative Arts (Street Art, Basic painting techniques, 3D art, T-Shirt Design, Self Portrait etc): 110 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 3h / saptamana) ; Horse Riding (Club de calarie in apropiere, lectii pentru incepatori sau avansati): 180 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 2h / saptamana) ; Watersports (Waterskiing, Stand-up Paddleboarding, Sailing etc): 150 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 2h / saptamana)
*Programele Premium inlocuiesc programul obisnuit de activitati de dupa-amiaza (Multisports) in 3 dupa-amieze: marti, joi si vineri. 
· Supliment 5 lectii extra (grup): 65 EUR/ saptamana - se pot adauga la cursul standard
· Supliment 5 lectii extra private (1:1): 205 EUR/ saptamana - se pot adauga la cursul standard

Activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 135 EUR - nerambursabila in caz de retragere
· Transport cu avionul, Bucuresti - Berlin Brandenburg - Bucuresti
· Transfer aeroport Berlin 145 EUR/ sens (transfer colectiv pt sosiri duminica intre 10 si 16 si plecari sambata intre 10 si 16) sau 240 EUR/ sens (transfer privat, in afara programului)
· Taxa transfer aeroport UMNR 40 EUR/ sens, daca serviciul UMNR a fost rezervat si la compania aeriana
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare

De ce sa alegi
o tabara educationala
in Germania?

Mirunette Education iti prezinta excelente tabere de limba germana!

Cunoasterea limbii germane inseamna mai multe oportunitati profesionale, gratie statutului Germaniei, dar si a gradului de dificultate ridicat al limbii, ce te va diferentia intre vorbitorii de limbi straine.

Germania este o putere economica a lumii, fiind renumita pentru productia de autovehicule, echipamente de inalta precizie, electronice si comunicatii, devenind evident de ce studiul limbii germane iti deschide o multime de usi. Cea mai eficienta si placuta metoda de aprofundare a limbii germane este chiar exercitiul cu vorbitorii nativi, la ea acasa, in Germania!

Cunoaste o tara cu un patrimoniu cultural remarcabil, a scriitorilor si  ganditorilor germani Goethe, Nietzsche, Kant, Schiller si a compozitorilor Johann Bach, Ludwig van Beethoven, Richard Wagner. Afla ce inseamna precizia germana si desluseste toate secretele limbii germane, intr-o tabara memorabila!

Acreditari