Tabara grup limba Germana Werbellinsee - Berlin, Germania

tabara grup limba germana werbellinsee berlin germania.jpeg

Tara: Germania
Locatie: Berlin
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
GermanaPerioada:
24 Iul - 6 Aug 2022
2200€
Galerie foto

Prezentare tabara grup Berlin, Germania

Tabara de vara se desfasoara in apropierea unuia dintre frumoasele lacuri care inconjoara Berlin-ul, intr-o zona impadurita care face parte din Parcul National Schorheide, o rezervatie protejata UNESCO aflata la 60km nord de Berlin. Campusul este situat chiar langa un lac si se bucura de facilitati ca: plaja proprie pe malul lacului (oportunitati de inot si sporturi acvatice), terenuri de sport, sali de clasa echipate pentru predare interactiva si camere de cazare cu baie proprie.

Vino alaturi de noi in tabara de vara de limba germana si pregateste-te de o aventura in natura, dar si de posibilitatea de a explora Berlinul si imprejurimile!


Programul taberei de limba germana / engleza include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb germana sau engleza
· Cursuri de limba germana sau engleza: saptamanal 20 de lectii (o lectie dureaza 45 de minute) in clase internationale de aprox. 15 participanti, in functie de nivel 
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire curs la final
· Cazare in campusul EJB Werbellinsee, in camere cu 3 paturi si cu baie proprie
· Pensiune completa cu trei mese pe zi
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara ; exemple de activitati: Multisports (football, water games, swimming, table tennis, badminton, basketball, kayaking, beach volleyball, handball, baseball, dodgeball, street hockey, bowling etc), Quiz, Movie Night, Barbeque, Disco, Talent Show, Murder Mystery etc.
· Doua excursii de o zi intreaga in Berlin sau in imprejurimi; exemple de excursii: Berlin (Sightseeing & Shopping), Potsdam & Sanssouci Castle, Tropical Islands Waterpark, German Technical Museum etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Adventure Park Schorfheide, Zoo Eberswalde, Hiking, Wild Animal Park Schorfheide etc.
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Berlin
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba germana, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2022:      

24 Iulie - 6 August                                                                                                                                                                                                                       

Durata: 2 saptamani


Tarif:  

2200 EUR


Nota!

Termen plata integrala - 15.05.2022


Optional:

· Program Premium Creative Arts (Street Art, Basic painting techniques, 3D art, T-Shirt Design, Self Portrait etc): 110 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 3h / saptamana)
· Program Premium Horse Riding (Club de calarie in apropiere, lectii pentru incepatori sau avansati): 130 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 2h / saptamana)
· Program Premium Watersports (Waterskiing, Stand-up Paddleboarding, Sailing etc): 150 EUR/ saptamana (3 lectii de cate 2h / saptamana)

Programele Premium inlocuiesc programul obisnuit de activitati de dupa-amiaza (Multisports) in 3 dupa-amieze: marti, joi si vineri. 

Activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Berlin - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare

DE CE SA TE INSCRII INTR-O TABARA DE GRUP DE LIMBA GERMANA IN 2023?

Taberele de grup din Germania reprezinta modalitatea perfecta de aprofundare a limbii germane!

Stiati ca limba germana este limba cu cei mai multi vorbitori nativi din Uniunea Europeana si a doua din Europa?

De asemenea, germana este limba oficiala in Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein, Belgia si Luxemburg si limba oficiala regionala in Italia. In intreaga Europa, aproximativ 98 milioane de oameni sunt vorbitori de limba germana!

Va asteptam in taberele de grup din Germania pentru a studia limba germana acolo unde este vorbita nativ! Locurile sunt limitate, astfel ca asteptam inscrierile voastre cat mai curand!

Acreditari