Tabara grup limba Franceza - excursie optionala la Disneyland - Paris, Franta

tabara grup limba franceza paris franta.jpg

Tara: Franta
Locatie: Paris
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: FrancezaPerioada:
19 - 31 Iul 2021
2400€
Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba franceza “Saint Nicolas” este localizata in sudul Parisului, asigurand  foarte usor accesul la obiectivele turistice importante: Muzeul Luvru, Turnul Eiffel, Montmartre, Catedrala Notre Dame, etc. Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa cu echipament video-audio, restaurant cu autoservire, etc. Se asigura din plin siguranta, calitatea cursurilor, confortul, hrana sanatoasa,  multiple vizite la Paris, sporturi, prietenii internationale si distractie.
Programul bine structurat si variat, atat din punct de vedere al studiului efectiv cat si al activitatilor, asigurat intr-un mediu international, va contribui cu siguranta la educatia adolescentilor care vor beneficia si de o vacanta de neuitat!


Programul de vara al taberei de limba franceza include:

·  Test de evaluare a cunostintelor de limba franceza
·  Cursuri de limba franceza: saptamanal 15h (20 lectii),  predate de  profesori calificati, in grupe internationale de maxim 15 participanti, in functie de nivel
·  Materiale didactice disponibile pe durata cursului
·  Certificat de absolvire curs
·  Cazare standard la resedinta Saint Nicholas in camere cu 4 paturi  si baie comuna, lenjeria si prosoapele se schimba saptamanal
·  Pensiune completa cu 3 mese/ zi si gustare dupa-amiaza; pranz la pachet in timpul excursiilor;    optiune de dieta vegetariana
·  Exemplu de program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: sporturi (badminton, tenis de masa, volei, fotbal), workshop-uri culturale si artistice, jocuri, teatru, dans etc.
·  6 vizite de o jumatate de zi in Paris; exemple de vizite: Notre-Dame, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Muzeul Orsay, Montmartre & Sacré-Coeur,  Versailles, Jardins du Luxembourg, shopping in Paris etc.
·  1 excursie de o zi intreaga; exemple: croaziera pe Canalul Saint-Martin (2h30) & Parc de la Villette,    Fragonard Museum & The Opéra District etc.
·  Supervizare 24h din 24 si asistenta in caz de urgenta
·  Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
·  Asistenta medicala prezenta in campus
·  Intampinare si transfer aeroport Paris
·  Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba franceza, pentru grup de minim 10 participanti


Interval de participare 2021:                                                               

18 - 31 Iulie 

Durata: 2 saptamani                                      


Tarif:

2400 EUR


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 14.06.2021
Termen confirmare desfasurare tabara - 21.05.2021


Optional*:

· Curs gramatica/ scris in grup de max 6 elevi 150 EUR/ 5 ore/ saptamana
· Lectii one-to-one 450 EUR/ 5 ore/ saptamana
· Excursie de 1 zi la Disneyland aprox 180 EUR (22 iulie 2021); inlocuieste o zi de curs
* desfasurarea activitatilor si excursiilor optionale este conditionata de inscrierea unui numar minim de participanti)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Paris - Bucuresti

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA FRANCEZA IN 2022?

Taberele de grup din Franta
reprezinta un mod inedit si eficient de aprofundare a limbii franceze
acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba franceza a fost limba oficiala a Angliei timp de aproximativ 300 de ani? Dupa cucerirea din 1066, normanzii vorbeau anglo-normanda, o limba apropiata de franceza veche, ca limba oficiala la Curte, in drept şi administratie.

Expansiunea limbii franceze in Anglia a putut sa se prelungeasca deoarece de la Henric al II-lea pana la Henric al VI-lea (1445), toti regii Angliei si-au ales reginele din Franta. Cea mai vorbita limba europeana incepand cu secolul al XVII-lea si terminand cu inceputul secolului XX, limba franceza a pierdut in ultimul timp teren in favoarea limbii engleze in preferintele tinerilor.

In acest moment, limba franceza este pe locul trei in topul celor mai vorbite limbi din Uniunea Europeana, dupa engleza si germana. Va asteptam in tabara de grup de limba franceza, unde tinerii din Romania vor putea interactiona cu alti tineri din intreaga lume si vor purta dialoguri in limba franceza, sub supravegherea profesorilor specializati si a insotitorului de grup din Romania!

Acreditari