Tabara Grup Limba Franceza - Nisa, Franta

tabara grup limba franceza nisa franta.jpg

Tara: Franta
Locatie: Nisa
Varsta: 13-17
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: FrancezaPerioada:
24 Iul - 6 Aug 2022
31 Iul - 13 Aug 2022
2200€
Galerie foto

Prezentare tabara

Nisa este al 5-lea oras ca marime din Franta este considerat capitala Rivierei Franceze. Tabara de vara se desfasoara in campusul liceului Massena, situat in zona centrala a orasului, la aproximativ 10 minute (650 m) de Promenade des Anglais si plaja. Lycée Massena a fost construit in anul 1795 si este clasificat ca monument istoric, fiind o locatie cu arhitectura eleganta si gradini impresionante.

Descopera frumusetea Coastei de Azur si oportunitatile numeroase pe care le ofera, de la sporturi nautice si jocuri pe plaja, la muzee de arta si pietele pitoresti din orasul vechi. Nisa reprezinta un punct de plecare pentru explorarea zonelor invecinate, ca Monaco, Cannes, Antibes sau St Tropez.


Programul de vara al taberei grup de limba franceza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba franceza, in clase multinationale de cca. 10-15 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus, in camere single cu baie comuna; acces la internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina 
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza: Multisports (football, street hockey, swimming, volleyball, treasure hunts, athletics, handball, baseball) si Beach Games (beach volley, rugby, football, spike ball, beach racket, sports tournament, castle building)
· Program zilnic de activitati de seara: ice-breaker, BBQ, Movie Night, Newspaper Fashion Show, Challenge Night, Disco Party, Dinner@The Beach
· O excursie de o zi intreaga (duminica); exemple de destinatii: Monaco ; Cannes ; Antibes ; Villefranche ; Aqualand etc.
· O excursie de jumatate de zi (sambata) in Nisa: Sightseeing & Shopping
· Transfer de la / la aeroport Nisa, conform unui orar prestabilit
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2022:

24 Iulie - 6 August
31 Iulie - 13 August


Tarif:

2200 EUR


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 15.06.2022


Optional:

· Watersports 150€ / saptamana
· Tenis 150€ / saptamana
· Creative Arts 110€ / saptamana

Nota! Programele optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Programele optionale vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

· Transport aerian Bucuresti - Nisa- Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA FRANCEZA IN 2022?

Taberele de grup din Franta
reprezinta un mod inedit si eficient de aprofundare a limbii franceze
acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba franceza a fost limba oficiala a Angliei timp de aproximativ 300 de ani? Dupa cucerirea din 1066, normanzii vorbeau anglo-normanda, o limba apropiata de franceza veche, ca limba oficiala la Curte, in drept şi administratie.

Expansiunea limbii franceze in Anglia a putut sa se prelungeasca deoarece de la Henric al II-lea pana la Henric al VI-lea (1445), toti regii Angliei si-au ales reginele din Franta. Cea mai vorbita limba europeana incepand cu secolul al XVII-lea si terminand cu inceputul secolului XX, limba franceza a pierdut in ultimul timp teren in favoarea limbii engleze in preferintele tinerilor.

In acest moment, limba franceza este pe locul trei in topul celor mai vorbite limbi din Uniunea Europeana, dupa engleza si germana. Va asteptam in tabara de grup de limba franceza, unde tinerii din Romania vor putea interactiona cu alti tineri din intreaga lume si vor purta dialoguri in limba franceza, sub supravegherea profesorilor specializati si a insotitorului de grup din Romania!

Acreditari