Tabara Fotbal Chelsea FC Foundation - Lancing College, Anglia

tabara fotbal chelsea fc foundation lancing college anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Lancing College
Varsta: 9 - 13 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
1 Iulie - 11 August 2024
£4190

Prezentare tabara

Colegiul Lancing, infiintat in 1848, este situat pe un deal cu vederi uimitoare spre statiunea de coasta Brighton. Celebra capela gotica, cu aerul sau magic, este de importanta nationala si domina un campus care se extinde pe aproximativ  220 de hectare. 
Colegiul este construit într-un stil similar cu colegiile Oxford si Cambridge si ofera facilitatii excelente: 8 terenuri de fotbal, terenuri de tenis, sala de sport, piscina, terenuri pentru squash, teatru si studio pentru dans, sali comune pentru relaxare cu TV, masa pentru tenis, magazin in campus.

Antrenamentele de fotbal includ atat notiuni teoretice cat si practice, conforme cu programa Chelsea FC Foundation. In plus programul include vizita VIP la faimosul stadion al lui Chelsea, Stamford Bridge, dar si antrenament jumatate de zi pe terenul de antrenament al Chelsea FC in Cobham.

Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.Programul de vara al taberei de fotbal include:

· Test de evaluare initiala, in vederea evaluarii nivelului de fotbal (nu se accepta incepatori) 
· Saptamanal 31 ore antrenament fotbal, cu antrenori calificati FA / UEFA, urmand programa Chelsea FC Foundation
· Chelsea FC kit (exemplu: short, bluza si jacheta de antrenament impermeabila)  
· Pregatire jumatate de zi pe terenul de antrenament al Chelsea FC Foundation in Cobham
· Certificat de absolvire curs si raport progres
· Cazare in campus in camere single sau duble, cu baie comuna;
· Pensiune completa (3 mese/ zi); optiune de dieta speciala la cerere (vegetarian, gluten free)
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: basket, badminton, tenis masa, aerobic, volei, arts & crafts, disco, barbecue, music & drama night, blind date, quiz night, talent show etc.
· 2 excursii full-day (o zi intreaga) pe saptamana ; exemple de excursii: Stamford Bridge Stadium, Londra (City Tour & Shopping), Chessington World of Adventures etc.

Remarca! Nivelul minim de cunostinte de lb. engleza necesar pentru a participa la acest program este B1 (intermediar). 


Interval de participare 2024:                         

1 Iulie - 11 August                                               

Durata: minim 6 nopti (sosire Luni, plecare Duminica)


Tarif:

2095 GBP/ 6 nopti
4190 GBP/ 13 nopti


Tariful NU include

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer dus-intors aeroport Londra Heathrow sau Gatwick, pentru zboruri ce sosesc/ pleaca intre orele 9:00 - 16:00 in ziua de luni (pt sosire in tabara) si 11:00 - 18:00 in ziua de duminica (pentru plecare din tabara) - 120 GBP/sens
· Transfer dus-intors aeroport Londra Heathrow sau Gatwick in afara orelor mentionate (tarif la cerere)
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari