Tabara limba Engleza & Multi Activitati - King’s Bruton, Anglia

tabara limba engleza multi activitati kings bruton anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: King’s Bruton
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 21 Iul
21 Iul - 04 Aug 2019
£2725

Prezentare tabara

King’s Bruton este situat intr-o  zona minunata si linistita, in apropiere de Bath, la aprox. 2 ore de Londra. 
Campusul gazduieste cladiri memoriale, 5  cladiri de cazare, o noua sala de mese, teatrul Fitzjames, sala de sport, centrul de design si centrul Hobhouse Science.
Frumusetea campusului se impleteste cu farmecul istoriei englezesti, mandru patrimoniu, dar si cu facilitatile moderne, impreuna creand un mediu sigur si ideal pentru tinerii participanti.


 Programul de vara al taberei de limba engleza si multi activitati include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal min.15 ore de studiu limba engleza, acreditate British Council - in clase multinationale, de cca.12 studenti - intre orele 9:00-12:30, cu tematici la alegere; exemple de teme: Lessons, Seminars, Lectures, Academic Sessions, Workshops, Debates and Tutorials: Creative Writing, Current Affairs, Debating, General English, IELTS Exam Preparation, Journalism, Literature, Performing Arts, Poetry, Pre-University English, Presentation Skills (Pres. Skills), Pronunciation  (*pt incepatori)
· Program de activitati dupa-amiaza in intervalul 13:30 -16:00, cu tematici la alegere: Art, Classical Music, Cooking, DJ’ing, Mandarin*, Photography, Riding, Rock, Spanish*, Sports & Recreation, Tennis, Volleyball, Young Adventurers  (*pt incepatori)
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire la finalul cursului
· Integrare cu elevi britanici prezenti in campus pe intreaga durata a taberei
Cazare in campus in camere standard cu doua, trei sau patru paturi, tip boarding, cu baie comuna
· Pensiune completa (trei mese pe zi), cu pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza in intervalul 16:30 - 18:00; exemple: pregatire examen Trinity, club conversatie, arts and crafts, tenis, badminton, tenis de masa, fotbal
· Activitati seara; exemple: seri internationale, seara talentelor, disco, quiz, karaoke, English party, gala Inot, mini olimpiada, Mr&Mrs Millfield, etc
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi si una de o zi intreaga; exemple de excursii: Oxford, Bath, Bristol, Bournemouth, parcuri de distractie, muzee sau castele, etc - excursii finalizate cu „project work” la ore
· 24 de ore din 24 supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare vara 2019:

07 - 21 Iulie; 21 Iulie - 04 August (2 saptamani)
07 - 28 Iulie (3 saptamani)
07 Iulie - 04 August

Durata taberei - min. 2 saptamani


Tarif:

2725  GBP/ 2 saptamani
3895  GBP/ 3 saptamani
4885  GBP/ 4 saptamani


Optional:

·  Weekend optional la Londra (26-28 Iul) 425 GBP, include cazare, mese si transport
·  Taxa examen Trinity (examinare in data de 26 iul) 95 GBP


Tariful NU include:

·  Taxa de inscriere 40 GBP
·  Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·  Transfer de la si la aeroport Heathrow 190 GBP dus-intors

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari