Tabara limba Engleza & Multi Activitati - King’s Bruton, Anglia

tabara limba engleza multi activitati kings bruton anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: King’s Bruton
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 21 Iul
21 Iul - 04 Aug 2019
£2725

Prezentare tabara

King’s Bruton este situat intr-o  zona minunata si linistita, in apropiere de Bath, la aprox. 2 ore de Londra. 
Campusul gazduieste cladiri memoriale, 5  cladiri de cazare, o noua sala de mese, teatrul Fitzjames, sala de sport, centrul de design si centrul Hobhouse Science.
Frumusetea campusului se impleteste cu farmecul istoriei englezesti, mandru patrimoniu, dar si cu facilitatile moderne, impreuna creand un mediu sigur si ideal pentru tinerii participanti.


 Programul de vara al taberei de limba engleza si multi activitati include:

· Test de evaluare initiala, pentru repartizarea pe nivele de studiu
· Saptamanal min.15 ore de studiu limba engleza, acreditate British Council - in clase multinationale, de cca.12 studenti - intre orele 9:00-12:30, cu tematici la alegere; exemple de teme: Lessons, Seminars, Lectures, Academic Sessions, Workshops, Debates and Tutorials: Creative Writing, Current Affairs, Debating, General English, IELTS Exam Preparation, Journalism, Literature, Performing Arts, Poetry, Pre-University English, Presentation Skills (Pres. Skills), Pronunciation  (*pt incepatori)
· Program de activitati dupa-amiaza in intervalul 13:30 -16:00, cu tematici la alegere: Art, Classical Music, Cooking, DJ’ing, Mandarin*, Photography, Riding, Rock, Spanish*, Sports & Recreation, Tennis, Volleyball, Young Adventurers  (*pt incepatori)
· Manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire la finalul cursului
· Integrare cu elevi britanici prezenti in campus pe intreaga durata a taberei
Cazare in campus in camere standard cu doua, trei sau patru paturi, tip boarding, cu baie comuna
· Pensiune completa (trei mese pe zi), cu pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza in intervalul 16:30 - 18:00; exemple: pregatire examen Trinity, club conversatie, arts and crafts, tenis, badminton, tenis de masa, fotbal
· Activitati seara; exemple: seri internationale, seara talentelor, disco, quiz, karaoke, English party, gala Inot, mini olimpiada, Mr&Mrs Millfield, etc
· Saptamanal o excursie de jumatate de zi si una de o zi intreaga; exemple de excursii: Oxford, Bath, Bristol, Bournemouth, parcuri de distractie, muzee sau castele, etc - excursii finalizate cu „project work” la ore
· 24 de ore din 24 supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare vara 2019:

07 - 21 Iulie; 21 Iulie - 04 August (2 saptamani)
07 - 28 Iulie (3 saptamani)
07 Iulie - 04 August

Durata taberei - min. 2 saptamani


Tarif:

2725  GBP/ 2 saptamani
3895  GBP/ 3 saptamani
4885  GBP/ 4 saptamani


Optional:

·  Weekend optional la Londra (26-28 Iul) 425 GBP, include cazare, mese si transport
·  Taxa examen Trinity (examinare in data de 26 iul) 95 GBP


Tariful NU include:

·  Taxa de inscriere 40 GBP
·  Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·  Transfer de la si la aeroport Heathrow 190 GBP dus-intors

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari