Tabara limba Engleza & Hockey - Seaford College/Worth School

tabara limba engleza hockey seaford college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Seaford/Worth
Varsta: 10 -17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 10 Aug 2024; Seaford
£1625

Prezentare tabara

Colegiul Seaford situat pe coasta sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton, cuprinde 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare. Facilitatile includ: terenuri de fotbal, tenis, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber si multe altele.
Tabara se adreseaza jucatorilor de hockei indiferent de nivelul lor de joc si se bazeaza pe imbunatatirea tehnicilor si dezvoltarea increderii si entuziasmului pentru joc.
Scopul acestui curs este ca la final toti participantii sa-si imbunatateasca jocul si nivelul de intelegere al acestuia printr-o gama larga de activitati, proceduri si discutii. Cursurile sunt sustinute de jucatori tineri din topul cluburilor europene, inclusiv HC Bloemendaal, HTC Uhlenhorst si El Real Club de Polo de Barcelona. Acest lucru le ofera cursantilor sa oportunitatea de a juca hochei la un nivel cu adevarat international.
Rata antrenor:copil este de 1:10.
La sfarsitul cursului va avea loc o competitie intre echipe cu abilitati similare.


Programul de vara al taberei de limba engleza si hockey include:

· Test initial de engleza (nivel min. A2) si test de aptitudini la hockey
· Saptamanal 15 ore de antrenament hockey in grupe de 6-10 participanti – programul este diferit, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de aproximativ 12 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campusul scolii, in camere standard cu unul sau mai multe paturi, cu facilitati comune
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, in weeekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Alton Towers Theme Park, Chessington World of Adventures, Thorpe Park, Brighton, Cambridge sau Oxford
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Scavenger Hunt, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Serviciu spalatorie o data/saptamana
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow, Gatewiick sau Gara St Pancras (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00)


Interval de participare 2024:

07 Iulie - 10 August              

Durata taberei: minim 1 saptamana                                                              


Tarif:

1625 GBP / saptamana                                                   


Remarca: · Posibilitate inlocuire program cu: hockey + multi-sport (sport principal + fotbal, tenis, dans sau golf) pentru grupa de varsta 10-16 ani sau Hockey Academy (nivel avansat, recomandat 13+ ani)- tarife la cerere


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer individual in afara intervalului orar mentionat (tarif la cerere)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania
·Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GPBvaloarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior.

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari