Tabara En & Orientare Cariera: Matematica, Economie, Medicina, Drept, Computer Science, Psihologie - Cambridge

tabara en orientare cariera matematica economie medicina drept computer science psihologie cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
30 Iun - 13 Iul 2024
14 - 27 Iul 2024
£3745

Prezentare tabara

Cambridge este un oras plin de istorie, impanzit cu muzee faimoase, galerii de arta si desigur renumita Universitate din Cambridge. Cambridge este un oras studentesc infloritor, cu multe de vazut si facut. Un oras compact, accesibil pe jos, cu optiuni si activitati pentru a satisface orice interes. Colegiul din Cambridge este situat in centrul orasului, langa Gradina Botanica a universitatii, precum si langa Facultatea de Inginerie si Chimie. Elevii sunt cazati in resedinta studenteasca moderna, la aprox. 15 minute de mers pe jos de colegiu si parcul de agrement din Cambridge. Resedinta ofera confort si siguranta, cu cazare in dormitoare premium cu baie proprie, gradini frumoase, perfecte pentru socializare. 

Prin colaborare cu Eton College se ofera o gama larga de cursuri inovatoare care dezvolta abilitati de viata ce ofera un avantaj competitiv in obtinerea unui loc la o universitate de top si  ii echipeaza pe viitorii studenti pentru cariera si viata.
De la excursii in domeniu pana la prelegeri saptamanale sustinute de cadre universitare de la Cambridge si Londra, activitatile sunt concepute pentru a oferi elevilor cunostinte si abilitati nepretuite in dezvoltarea carierei lor. 

Programul de orientare in alegerea carierei ofera o abordare complexa pentru fiecare specializare studiata.

Advanced Maths and Problem Solving: Perfectionati-va abilitatile de rezolvare a problemelor si obtineti o intelegere mai profunda a conceptelor matematice. Algebra si trigonometria sunt doar cateva din domeniile acoperite pentru a va ajuta sa abordati probleme matematice complexe.
Business, Finances and Economics: Intelegeti “lumea comertului”. Obtineti o perspectiva despre cum functioneaza afacerile – de la planificare, investitii si lanturi de aprovizionare, pana la branding si marketing.
Computing, Robotics and AI: Aruncati o privire captivanta in viitor. Explorati tehnologia care ne va modela viata si descoperiti domeniile voastre de interes, cu subiecte variind de la cripto la codificare. Va veti folosi imaginatia pentru sarcini precum construirea unui robot si dezvoltarea personajelor pentru jocuri pe calculator.
Law, Politics and International Relations: Veti incepe sa intelegeti institutiile si deciziile care afecteaza modul in care traim si suntem guvernati. Explorati problemele sociale, juridice si politice care domina titlurile de stiri intr-o lume din ce in ce mai interconectata, dar volatila.
Medicine and Sciences: Incepeti-va calatoria catre scoala de medicina. Veti participa la ateliere practice si totodata va veti imbogati cunostintele teoretice. Obtineti indrumari valoroase in zona medicala de la profesionisti si o perspectiva asupra modului de a reusi la facultatea de medicina.
Psychology and Sociology: Aruncati o privire fascinanta asupra comportamentului uman si asupra modului in care acesta modeleaza societatea moderna. Descoperiti teoria din spatele comportamentului criminal, explorati identitatea sociala, analizati functia familiei in societatile moderne dar si influenta mass-media.


Nota! Nivel minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere: B1+/ IELTS4.5 (nivel intermediar)


Programul de vara al taberei de limba engleza & orientare cariera include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza, manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 25 ore de curs, in grupe internationale de cca. 9 participanti, ce cuprind: cursuri cu notiuni teoretice din domeniul ales, prelegeri universitare sustinute de profesori de la universitati din Cambride sau universitati din Londra, vizite la universitati din Cambridge, sesiuni cu invitati specialisti din domeniu si 6 ore de EtonX Life skills, precum: public speaking, resilience, critical thinking, problem solving, making an impact, entrepreneurship; cursurile de Life skills pot fi inlocuite cu sesiuni de engleza academica si pregatire IELTS
· Cazare la resedinta colegiului din Cambridge in camere premium single, cu baie proprie
· Mic dejun, pranz si cina
· Program de activitati dupa-amiaza (exemple de activitati: tur al orasului, punting, escape room, shopping, vizite la muzee, patinaj, alpinism, etc)
· Program de activitati seara (exemple de activitati: board games cafe, disco, karaoke, bowling, movie night, Teatru in parc, etc)
· O excursie de o zi intreaga la Londra
· Asigurare de calatorie din UK
· Certificat participare curs


Date de participare 2024:    

30 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 27 Iulie   

Durata: 2 saptamani


Tarif:

3745 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer aeroport Londra Heathrow - Cambridge: 200 GBP/ sens
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari