Tabara En & Orientare Cariera: Art& Design, Business, Computing, Drept, Matematica & Inginerie, Medicina - Londra

tabara en orientare cariera art design business computing drept matematica inginerie medicina londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
30 Iun - 13 Iul 2024
14 - 27 Iul 2024
28 Iul - 10 Aug 2024
£3950

Prezentare tabara

Campusul din Londra este situat chiar in centrul orasului, in zona South Kensington, una dintre cele mai exclusiviste si bogate cartiere ale capitalei. Atat colegiul cat si spatiile de cazare se afla pe aceeasi strada. Cladirile de cazare sunt la doar cateva minute distanta de faimoasele atractii academice si culturale. Acestea includ Muzeul de Istorie Naturala, Colegiul Imperial, Colegiul Regal de Arta, Colegiul Regal de Muzica si emblematicul Royal Albert Hall. Hyde Park, cel mai mare spatiu verde din Londra, se afla in apropiere, iar zona are o cultura sociala infloritoare cu cafenele selecte. Cladirea de cazare ofera dormitoare premium elegante cu baie privata si vederi panoramice spre South Kensington.

Prin colaborare cu Eton College se ofera o gama larga de cursuri inovatoare care dezvolta abilitati de viata ce ofera un avantaj competitiv in obtinerea unui loc la o universitate de top si  ii echipeaza pe viitorii studenti pentru cariera si viata.
De la excursii in domeniu pana la prelegeri saptamanale sustinute de cadre universitare de la Cambridge si Londra, activitatile sunt concepute pentru a oferi elevilor cunostinte si abilitati nepretuite in dezvoltarea carierei lor. 

Programul de orientare in alegerea carierei ofera o abordare complexa pentru fiecare specializare studiata.

Art and Design: Experimentati cu diferite medii, tehnici si forme pentru a va exprima creativitatea. Explorati ilustratia, pictura, tipografia, culoarea si multe altele. Vei gasi inspiratie in timpul turului la galerii de arta si vei deprinde abilitati despre construirea unui portofoliu necesar pentru intrarea la cursuri de arte creative si institutii de prestigiu.
Business, Finances and Economics: Intelegeti “lumea comertului”. Obtineti o perspectiva despre cum functioneaza afacerile – de la planificare, investitii si lanturi de aprovizionare, pana la branding si marketing.
Computing, Robotics and AI: Aruncati o privire captivanta in viitor. Explorati tehnologia care ne va modela viata si descoperiti domeniile voastre de interes, cu subiecte variind de la cripto la codificare. Va veti folosi imaginatia pentru sarcini precum construirea unui robot si dezvoltarea personajelor pentru jocuri pe calculator.
Law, Politics and International Relations: Veti incepe sa intelegeti institutiile si deciziile care afecteaza modul in care traim si suntem guvernati. Explorati problemele sociale, juridice si politice care domina titlurile de stiri intr-o lume din ce in ce mai interconectata, dar volatila.
Maths, Physics and Engineering: Veti beneficia de fundamentul pentru intelegerea acestor trei subiecte complementare. Va veti bucura de un mix de ateliere practice de lucru combinate cu sesiuni teoretice pentru a explora subiecte precum viteza si acceleratia, proprietatile luminii, trigonometrie si circuite electrice.
Medicine and Sciences: Incepeti-va calatoria catre scoala de medicina. Veti participa la ateliere practice si totodata va veti imbogati cunostintele teoretice. Obtineti indrumari valoroase in zona medicala de la profesionisti si o perspectiva asupra modului de a reusi la facultatea de medicina.


Nota! Nivel minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere: B1+/ IELTS4.5 (nivel intermediar)


Programul de vara al taberei de limba engleza & orientare cariera include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza, manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 25 ore de curs, in grupe internationale de cca. 9 participanti, ce cuprind: cursuri cu notiuni teoretice din domeniul ales, prelegeri universitare sustinute de profesori de la universitati din Londra, vizite la universitati din Londra, sesiuni cu invitati specialisti din domeniu si 6 ore de EtonX Life skills, precum: public speaking, resilience, critical thinking, problem solving, making an impact, entrepreneurship; cursurile de Life skills pot fi inlocuite cu sesiuni de engleza academica si pregatire IELTS
· Cazare la resedinta colegiului din Londra in camere premium single, cu baie proprie
· Mic dejun, pranz si cina
· Program de activitati dupa-amiaza (exemple de activitati: tur al orasului, London Eye, escape room, shopping, vizite la muzee, mini golf, etc)
· Program de activitati seara (exemple de activitati: board games cafe, disco, karaoke, bowling, movie night, Teatru West End, etc)
· O excursie de o zi intreaga la Cambridge sau Oxford
· Asigurare de calatorie din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra, in intervalul 9.00 - 17.00 pentru sosiri si 8.00 - 12.00 pentru plecari
· Certificat participare curs


Date de participare 2024:    

30 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 27 Iulie
28 Iulie - 10 August   

Durata: 2 saptamani


Tarif:

3950 GBP/ 2 saptamani 


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer aeroport, in afara orelor de transfer: 120 GBP/ sens
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari