Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Spania - Barcelona Centro

tabara de vara adolescenti 2024 spania barcelona centro.jpg

Tara: Spania
Locatie: Barcelona
Varsta: 13-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: Engleza
SpaniolaPerioada:
30 iunie 2024 - 13 iulie 2024 (Rezervat)
11 august 2024 - 24 august 2024 (Suplimentare la cerere)
2700€

Galerie foto

Prezentare tabara

Barcelona imbina ce e mai bun din 2 lumi: distractia de pe plaja la Marea Mediterana, pe de-o parte, si toate atractiile culturale ale unuia din cele mai admirate orase europene! Centru al modei, design-ului, muzicii, gastronomiei si al artelor, Barcelona atrage vizitatori din toata lumea. Tinerii au ocazia sa descopere particularitatile Cataluniei si a culturii catalane, intelegand astfel diferentele dintre culturile regionale ale Spaniei. 

Tabara din Barcelona este localizata in chiar in centrului orasului, in cartierul Gracia si in apropiere de Av. Diagonal. 

Mix-ul de nationalitati din tabara este foarte variat: 40% sunt adolescenti spanioli (care participa la cursuri de limba engleza), iar 60% sunt tineri internationali din toate colturile lumii! Astfel se creeaza un mediu multicultural care contribuie la succesul unei astfel de tabere!


Programul de vara al taberei grup de limba spaniola/ engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 lectii de limba spaniola sau engleza, in clase multinationale de cca. 12-16 copii (o lectie dureaza 45 minute)
· Manuale si materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in resedinta universitara moderna, in camere duble cu baie privata; acces la internet wi-fi disponibil 
· Pensiune completa (trei mese pe zi)
· Program zilnic de activitati distractive, sportive sau culturale; exemple de activitati: Juggling Workshop, Beach Games, Zumba, Welcome Party, Movie, Arts & Crafts, Catalan Party, Scavenger Hunt, Aquatic Team Chalenge, Science Workshops etc.
· O excursie de o zi intreaga (sambata); exemple de excursii: Barcelona (tur oras), Tossa de Mar, Pals, Cadequés & Girona, Sitges, Tarragona etc.
· Patru excursii de jumatate de zi; exemple de vizite: Sagrada Familia, Park Güell, Pueblo Español, Montjuic and the Magic Fountain, Tibidabo, Olympic Canal etc.
· Transfer de la / la aeroport Barcelona, conform unui orar prestabilit
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Interval de desfasurare 2024:

13 Iunie - 13 Iulie (2 saptamani)
11-24 August (2 saptamani)


Tarif:

2700 EUR 


Nota!

Avans 1200 EUR se achita la inscriere
Termen plata integrala - 15.06.2024
Termen intrunire grup minim - 15.03.2024


Optional:

· Sailing & Watersports 310 € (8 lectii / 2 saptamani)

Nota! Programele optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt orientative si valabile pentru un numar minim de doritori. Programele optionale vor inlocui vizitele sau excursiile deja incluse in program.


Tariful NU include:

· Transport aerian Bucuresti - Barcelona - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Barcelona Centro

Orasul

Al doilea cel mai mare oras al Spaniei si capitala comunitatii autonome Catalonia, Barcelona reprezinta una dintre destinatiile preferate ale turistilor din intreaga lume. Pozitionarea sa pe coasta Marii Mediterane, mostenirea senzationala a arhitectului Antonio Gaudi, celebrul stadion Camp Nou sau faimoasa La Rambla sunt doar cateva din motivele pentru care Barcelona este recomandata pentru o vacanta de vara memorabila. 

Campusul
Tabara de vara de limba engleza / spaniola este gazduita de cartierul L'Eixample, situat chiar in inima orasului, in imediata vecinatate a Placa de Catalunya. Un centru modern de limbi straine, cu un numar de 50 de sali de studiu dotate cu cele mai noi echipamente audio-video, ce se afla intr-o cladire de 3000 mp din care peste 1000 mp sunt reprezentati de terase si zone verzi, creand astfel o atmosfera de studiu extrem de placuta. 
Cazarea

Cazarea se face in campusul Xior The Lofttown situat chiar in centrul orasului, la doar 25 min de mers pe jos de cladirea unde se desfasoara cursurile de limba straina. Campusul dispune de camere duble spatioase si modern mobilate, fiind structurat astfel incat sa-i incurajeze pe participanti sa socializeze si sa intereactioneze intre ei. Printre facilitatile campusului se numara sala de sport, sala de cinema si sala multimedia.

Mesele

Programul taberei include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina campusului. Cantina este decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:15-08:45 (mic-dejun), 13:30-14:30 (pranz) si 20:30-21:30 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, respectand principiile bucatariei spaniole si mediteraneene, in timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct. De asemenea, se au in vedere si participantii cu diete speciale, carora li se va pregati un meniu personalizat in functie de nevoile lor.


Informatii utile:

Adresa cladirii de cazare este: Calle de Sèneca, 24-26, 08006 Barcelona. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Tabara dispune de un centru de prim ajutor pentru siguranta si sanatatea participantilor care functioneaza non-stop. In cazul elevilor cu situatii medicale sau dietetice speciale, este recomandat ca, la inscrierea in tabara, sa fie mentionate aceste situatii astfel incat organizatorii taberei sa acorde atentia necesara in astfel de cazuri. 


Cursurile de limba straina

Nivelul foarte inalt de pregatire a corpului profesoral se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste programa de studiu al limbii engleze si mai ales al limbii spaniole. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba straina, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite aprox. 15 studenti internationali, iar curicula este alcatuita special pentru un curs de limba straina care are in vedere cadrul de vacanta al taberei. 
Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba straina prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte, intr-un mod cat mai serios si profesional. Participatii vor avea parte de 20 de lectii de limba straina pe saptamana (4 lectii x 45 min/lectie in fiecare zi). La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii straine studiate este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati tabara Barcelona Centro

Tabara de limba engleza / spaniola include un program complet de activitati* dintre care: Spanish cooking, fashion contest, seminarii de teatru sau fotografie, escape room, scavenger hunt, seri de trivia, experimente stiintifice specifice varstei, capture the flag si multe altele. 


Excursii tabara Barcelona Centro

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· O excursie de o zi intreaga (sambata); exemple de excursii: Barcelona (tur oras), Tossa de Mar, Pals, Cadequés & Girona, Sitges, Tarragona etc.
· Patru excursii de jumatate de zi; exemple de vizite: Sagrada Familia, Park Güell, Pueblo Español, Montjuic and the Magic Fountain, Tibidabo, Casteldefells & Olympic Canal etc.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
DE LIMBA SPANIOLA IN 2024?

Taberele de grup din Spania reprezinta modalitatea ideala de aprofundare a limbii spaniole acolo unde este vorbita nativ!

Stiati ca limba spaniola este a doua cea mai vorbita limba din lume, dupa chineza mandarina? Este o limba derivata din limba latina si are influente din limba araba, insa in ultimul timp limba spaniola a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza (in special in vocabularul tehnic si cultural).

Cererea pentru cursuri de limba spaniola a crescut foarte mult in ultimul timp, fiind una din cele mai solicitate limbi atat in Europa, cat si in America de Nord. Un alt lucru interesant: se estimeaza ca in aproximativ 50 de ani, jumatate din populatia SUA va avea limba spaniola ca limba nativa!

Mirunette organizeaza tabere de grup de limba spaniola in locatii ca Madrid, Barcelona sau Valencia, iar copiii pot exersa limba spaniola intr-un mediu de vorbitori nativi, sub indrumarea profesorilor specializati si sub supravegherea insotitorului de grup din Romania.

Acreditari