Tabara Limba Engleza - Ardingly College, West Sussex, Anglia

tabara de primavara limba engleza ardingly college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ardingly College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 10 Aug 2019
£1880

Galerie foto
Organizatorii taberei de vara desfasurate la Ardingly College au fost nominalizati printre cei mai buni 5 organizatori de programe de vara pentru juniori.

Prezentare tabara

Colegiul Ardingly este localizat in sud-estul Angliei, intr-o regiune desemnata “Zona de o extraordinara frumusete naturala”, la doar 40 minute de mers cu trenul de Londra si la 18 mile de populara statiune Brighton. Ardingly Reservoir, situat la 10 minute de colegiu, reprezinta locatia perfecta pentru practicarea de windsurfing, cayak-canoe sau sailing. Colegiul Ardingly dispune de facilitati de studiu si recreatie moderne precum: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sala de teatru si disco, piscina incalzita, 18 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, volei, terenuri acoperite pentru fotbal, baschet, si badminton, spatii verzi pentru jocuri in echipa. Organizatorii taberei de vara desfasurate aici au fost nominalizati printre cei mai buni 5 organizatori de programe de vara pentru juniori.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza (Curs Standard) sau 23 de ore (Curs Intensiv) , acreditate British Council, in clase internationale de max 15 copii; pregatire la clasa pentru excursii, inclusiv chestionare, quiz etc.
· Certificat de  absolvire la finalul taberei
· Material didactic pe parcursul cursului
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Program de activitati dupa-masa, cu supraveghere permanenta: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans, teatru, artizanat, jocuri teambuilding
· Program activitati seara: barbecue, quiz night, talent show, disco tematic, seara DVD
· Cazare in campus in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, tip boarding, cu bai comune
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, cu posibilitatea alegerii unui meniu vegetarian; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi (exceptie sambata 11 august), in locatii precum: Londra, Oxford, Bath,       Brighton, Windsor, Stratford-upon-Avon, Chessington World of Adventures sau Henley-on-Thames
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta in caz de urgenta


Interval de participare 2019:    

30 Iunie - 10 August                             
Durata taberei: min 2 saptamani; Sosire/ plecare duminica, exceptie 10 august


TARIF:

Curs Standard - 940 GBP/ saptamana 
Curs Intensiv - 1025 GBP/saptamana


Optional*:

· Tenis 125 GBP/ saptamana (3 x 2h, dupa-amiaza)
· Sporturi nautice (sailing, raft buiding, canoeiyng, windsurfing, etc) 125 GBP/ saptamana (3 x 2h, dupa-amiaza)
· Future Leaders (8 ore, dupa-amiaza) 125 GBP/ saptamana (min. 14 ani)

* Optionalele se pot adauga la cursul standard (15 ore de limba engleza/ saptamana)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 90 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer aeroport Londra Heathrow 127 GBP/ sens (interval orar 7:00-20:00)
· Taxa UM 65 GBP (doar daca serviciul este solicitat de compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari