Tabara de Primavara Limba Engleza - Ardingly College

tabara de primavara limba engleza ardingly college.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ardingly College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Mar - 18 Apr 2015
£815

Galerie foto
Organizatorii taberei de vara desfasurate la Ardingly College au fost nominalizati printre cei mai buni 5 organizatori de programe de vara pentru juniori.

Prezentare tabara

Colegiul Ardingly este localizat in sud-estul Angliei, intr-o regiune desemnata “Zona de o extraordinara frumusete naturala”, la doar 40 minute de mers cu trenul de Londra si la 18 mile de populara statiune Brighton. Ardingly Reservoir, situat la 10 minute de colegiu, reprezinta locatia perfecta pentru practicarea de windsurfing, cayak-canoe sau sailing. Colegiul Ardingly dispune de facilitati de studiu si recreatie moderne precum: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sala de teatru si disco, piscina incalzita, 18 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, volei, terenuri acoperite pentru fotbal, baschet, si badminton, spatii verzi pentru jocuri in echipa. Organizatorii taberei de vara desfasurate aici au fost nominalizati printre cei mai buni 5 organizatori de programe de vara pentru juniori.


Programul de primavara al taberei de limba engleza include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza (Curs Standard) sau 23 de ore (Curs Intensiv), acreditate British Council, in clase internationale de max 15 copii; pregatire la clasa pentru excursii, inclusiv chestionare, quiz etc.
· Certificat de  absolvire la finalul taberei
· Material didactic pe parcursul cursului
· Acces monitorizat la e-mail si internet
· Program de activitati dupa-masa, cu supraveghere permanenta: fotbal, inot, tenis, volei, baschet, badminton, dans, teatru, artizanat, jocuri teambuilding
· Program activitati seara: barbecue, quiz night, talent show, disco tematic, seara DVD
· Cazare in campus in camere standard cu mai multe paturi, tip boarding, cu bai comune
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii, cu posibilitatea alegerii unui meniu vegetarian; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· O excursie de o zi intreaga si o excursie de jumatate de zi/ sapt , in locatii precum: Londra, Oxford, Bath, Brighton, Windsor, Stratford-upon-Avon, Henley-on-Thames sau Chessington World of Adventures
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta in caz de urgenta
· Personal medical calificat in campus


Interval de participare 2015:    

29 Martie - 18 Aprilie    

Durata taberei: 1-3 saptamani     
Sosire duminica, plecare sambata


TARIF:

Curs Standard - 815 GBP/ saptamana 
Curs Intensiv - 885 GBP/saptamana


Optional:

· Tenis 100 GBP/ saptamana (3 x 2h)
· Sporturi nautice (sailing, raft buiding, canoeiyng, windsurfing, etc) 100 GBP/ saptamana (3 x 2h)
· Cazare in camera ensuite 100 GBP/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 90 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra 215 GBP
· Taxa UM 50 GBP (doar daca serviciul este solicitat de compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari