Tabara de Limba Engleza si Muzica - Seaford College

tabara de limba engleza muzica seaford clayesmore.JPG

Tara: Anglia
Locatie: Seaford
Varsta: 10-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 Iul - 14 Aug 2021
£1320

Prezentare tabara

Colegiul Seaford este situat pe un teren de 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare si este localizat in Sussex pe Coasta Sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton. Centrul muzical al scolii beneficiaza de sali mari in care studentii pot practica si performa, precum si un studio de inregistrari cu toate dotarile necesare, inclusiv izolare fonica.
Echipa este formata numai din muzicieni profesionisti, precum si profesori cu experienta vasta. Toti sunt pasionati de muzica si ii incurajeaza pe elevi sa se exprime liber in timp ce se distreaza.

Cursurile pun accent pe pregatirea individuala, workshop-uri si sesiuni de grup menite sa imbunatateasca tehnica, dexteritatea, ritmul, sa creasca increderea participantilor si sa ii familiarizeze studioul de inregistrari. Cu un acent pe stilurile muzicale populare contemporane, cum ar fi Pop, Rock, Funk, Soul si Jazz, cursurile sunt menite sa inspire elevii in a-si exprima individualitatea si creativitatea acestora, precum si a-i instrui de a lucra impreuna ca o formatie.
La sfarsitul fiecarei saptamani participantii sustin un recital in fata colegilor si a profesorilor.


Programul de vara al taberei de muzica si limba engleza include:

· Test initial de engleza (nivel min A2)
· Saptamanal 15 ore de muzica in grupe internationale de cca 8-10 participanti - in functie de optiune: Instrumental sau Vocal
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de max. 14 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campusul scolii, in camere standard, cu unul sau mai multe paturi si facilitati comune  
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie, in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana/ saptamana plecarii); exemple: Thorpe Park, Splashdown Water Park, Chessington World of Adventures, Brighton, Cambridge sau Oxford etc.
· Activitati dupa-amiaza si seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Serviciu spalatorie o data/saptamana
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare de calatorie din UK


Remarca:

 Elevii pot alege intre 2 tipuri de cursuri muzicale:
· Instrumental (orice fel de instrument*)
· Vocal 

 *Programul nu include inchirierea instrumentelor muzicale


Interval de participare 2021:

04 Iulie - 14 August 

Durata taberei: minim o saptamana        


Tarif:

1320 GBP / saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Inchirierea instrument muzical 50 GBP/ saptamana
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari