Tabara de Limba Engleza si Muzica - Seaford College

tabara de limba engleza si muzica seaford college.png

Tara: Anglia
Locatie: Seaford
Varsta: 10-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 10 Aug 2024; Seaford
£1625

Prezentare tabara

Colegiul Seaford este situat pe un teren de 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare si este localizat in Sussex pe Coasta Sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton. Centrul muzical al scolii beneficiaza de sali mari in care studentii pot practica si performa, precum si un studio de inregistrari cu toate dotarile necesare, inclusiv izolare fonica.
Echipa este formata numai din muzicieni profesionisti, precum si profesori cu experienta vasta. Toti sunt pasionati de muzica si ii incurajeaza pe elevi sa se exprime liber in timp ce se distreaza.

Cursurile pun accent pe pregatirea individuala, workshop-uri si sesiuni de grup menite sa imbunatateasca tehnica, dexteritatea, ritmul, sa creasca increderea participantilor si sa ii familiarizeze studioul de inregistrari. Cu un acent pe stilurile muzicale populare contemporane, cum ar fi Pop, Rock, Funk, Soul si Jazz, cursurile sunt menite sa inspire elevii in a-si exprima individualitatea si creativitatea acestora, precum si a-i instrui de a lucra impreuna ca o formatie.
La sfarsitul fiecarei saptamani participantii sustin un recital in fata colegilor si a profesorilor.
 

Remarca!
Cursul de muzica se adreseaza copiilor cu varste de la 10 la 17 ani, cu minim 1 an experienta.


Programul de vara al taberei de muzica si limba engleza include:

· Test initial de engleza (nivel min A2)
· Saptamanal 15 ore de muzica in grupe internationale de cca 8 participanti - in functie de optiune: Instrumental sau Vocal
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de max. 14 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs si raport progres
· Cazare in campusul scolii, in camere standard, cu unul sau mai multe paturi si facilitati comune  
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie, in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana/ saptamana plecarii); exemple: Thorpe Park, Alton Towers Theme Park, Chessington World of Adventures, Brighton, Cambridge sau Oxford etc.
· Activitati dupa-amiaza si seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Scavenger Hunt, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Serviciu spalatorie o data/saptamana
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare de calatorie din UK
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow, Gatwick sau Gara St Pancras (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00)


Remarca:

 Elevii pot alege intre 2 tipuri de cursuri muzicale:
· Instrumental (orice fel de instrument*)
· Vocal 

 *Programul nu include inchirierea instrumentelor muzicale


Interval de participare 2024:

7 Iulie - 10 August 

Durata taberei: minim o saptamana        


Tarif:

1625 GBP / saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer individual in afara intervalului orar mentionat (tarif la cerere)
· Inchirierea instrument muzical 50 GBP/ saptamana
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari