Tabara de vara Adolescenti 2024 - Anglia - Brighton University of Sussex

tabara de grup limba engleza university of sussex brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 11-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
06 august 2024 - 20 august 2024
£2650
Galerie foto

Prezentare tabara Brighton 

Brighton este un oras la malul marii, renumit ca statiune de vacanta atat pentru englezi, cat si pentru vizitatori internationali, precum si pentru Brighton Pier si Royal Pavilion - resedinta regala istorica. Orasul supranumit "London by the Sea" farmeca prin aleile inguste impanzite de cafenele hip, restaurante, magazine, teatre, cinema, muzee, prin plaja, dar si prin imprejurimile sale, ideale pentru plimbari, calarie sau ciclism. 

University of Sussex este situata la numai 10 minute de mers cu trenul fata de centrul orasului, fiind astfel un loc ideal atat pentru studiu cat si pentru a explora multitudinea de atractii pe care le ofera orasul. Printre facilitatile universitatii se numara teatru, sali de clase luminoase, spatioase si complet echipate dar si spatii comune pentru socializare si terenuri de sport.

Inscrie-te in tabara de limba engleza din Brighton, Anglia, si descopera statiunea de vara preferata a londonezilor! 


Jurnalele taberelor anterioare:

Mesaje & imagini din taberele de vara 2017


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Brighton University of Sussex:

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de verificare a cunostintelor de lb. engleza
· Cursuri: saptamanal 15 ore de lectii de limba engleza, acreditate British Council, dimineata sau dupa-amiaza, in clase multinationale de cca. 15 studenti
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Cazare in campus universitar, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu o bucatarie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati in fiecare seara; exemple de activitati: sporturi, Disco Night, Film Night, Karaoke, Quiz Night, Talent Show, Conversation Club etc.
· Patru vizite de jumatate de zi in Brighton; exemple de vizite: Sea Life, Brighton Pier & the Lanes, Brighton Museum & Art Gallery etc.
· Doua vizite de jumatate de zi in afara orasului; exemple de vizite: Arundel Castle, Lewes and Anne Cleeves House, Herstmonceux Observatory etc.
· Doua excursii de o zi intreaga in afara orasului; exemplu: Londra (Westminster walking tour & National Gallery visit), Canterbury (walking tour & Canterbury Cathedral), Windsor & Windsor Castle etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti.


Date de desfasurare 2024: 

6 August - 20 August (2 saptamani)        


Tarif:

2650 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.05.2024 
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Optional:

· Excursii sau vizite locale: Londra + Madame Tussaud’s, Londra + London Eye etc - tarife la cerere

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Brighton - Anglia 

Orasul

Brighton este un oras la malul marii, renumit ca statiune de vacanta atat pentru englezi, cat si pentru vizitatori internationali, precum si pentru Brighton Pier si Royal Pavilion - resedinta regala istorica. Orasul farmeca prin aleile inguste impanzite de cafenele, restaurante, magazine, teatre, cinema, muzee, prin plaja, dar si prin imprejurimile sale, ideale pentru plimbari, calarie sau ciclism. 

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University of Sussex, situata la marginea orasului Brighton. Este o universitate moderna care beneficiaza de facilitati de ultima ora. Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti, iar in cadrul universitatii exista un magazin de suveniruri si o librarie. 

Cazarea

Cazarea se face in campusul Universitatii Sussex, in camere SGL cu baie proprie; in camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si functional. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. 

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii utile:

Adresa biroului scolii este: University of Sussex - Brighton BN1, UK. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Spatiile comune si baile sunt curatate o data la doua zile, iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox. £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de aprox. £75. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite aprox. 17 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati si excursii tabara Brighton - Anglia 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati, precum: jocuri, quiz, activitati sportive, karaoke, disco, concursuri, dansuri, talent-show etc

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 vizite locale in Brighton, 2 excursii de jumatate de zi in afara orasului si 2 excursii de o zi intreaga in afara orasului:

  • 6 vizite de jumatate de zi, din care: 4 vizite locale in Brighton (exemple de vizite: Royal Pavilion, Sea Life Center, Brighton Marina etc) si 2 excursii in afara orasului (exemple de excursii: Hever Castle, Arundel Castle, Chichester Cathedral etc)

  • 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Portsmouth, Canterbury etc

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale; (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti):

· Excursii sau vizite locale: Londra + Madame Tussaud’s, Londra + London Eye etc - tarife la cerere

* Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Excursiile se vor realiza pentru un numar minim de doritori.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participnati, conditiile meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari