Tabara de grup limba Engleza - University College Dublin - Dublin, Irlanda

tabara de grup limba engleza university college dublin dublin irlanda.jpg

Tara: Irlanda
Locatie: Dublin
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaDate incepere
29 Iul - 12 Aug 2022
£2150

Prezentare tabara Dublin - Irlanda

University College Dublin este una dintre cele mai importante universitati la nivel mondial, clasandu-se in top 1% al institutiilor de invatamant superior. De asemenea este si cea mai mare Universitate din Irlanda, avand peste 30.000 studenti, dintre care 6.000 sunt studenti internationali, proveniti din 125 de tari. Cu o vechime de peste 150 de ani, University College Dublin a pregatit numerosi absolventi de succes, personalitati marcante precum scriitorul James Joyce, parinte al literaturii moderne, presedinti si prim-ministri ai Irlandei, dar si oameni de stiinta si antreprenori faimosi.

Situat in Belfield, la 4 km distanta de centrul orasului Dublin, campusul Universitatii are o suprafata de 132 ha si ofera conditii excelente pentru studentii internationali. Campusul include un complex de cladiri moderne, iar printre facilitatile sportive se numara piscina olimpica de 50 m, doua sali de sport multifunctionale, terenuri de fotbal, tenis si hockey.  

Dublin este renumit pentru ospitalitate si pentru obiectivele turistice unice. Aici te vor impresiona catedralele medievale, vestigiile vikinge, piatetele din epoca georgiana, frumoasele muzee si pub-urile intime! Dublin detine si o suprafata impresionanta de parcuri publice, aproximativ 1500 de ha, cel mai cunoscut fiind Parcul Phoenix, cel mai mare parc urban din Europa.

Inscrie-te in tabara internationala de la Dublin si petrece o vacanta de vara de neuitat in stil irlandez! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2019


Program de vara tabara Dublin - Irlanda:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase multinationale de cca 15 studenti
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare moderna in campusul University College Dublin (UCD), in camere single grupate in apartamente de cate 5-6 camere cu 2 bai private 
· Internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Welcome Party, Movie Night, Themed Disco Nights, Karaoke, Talent Show, Treasure Hunt, Football, Basketball, Volleyball, Badminton, Tennis etc.
· Cinci vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: Guinness Storehouse, Leprechaun Museum & Kilmainham Gaol, Phoenix Park & Deer Reserve etc
· Patru excursii de o zi intreaga; exemple: Kilkenny Castle, Powerscourt Gardens & Bray, Dublin Zoo, Cliffs of Moher etc
· Sansa de a explora cultura irlandeza intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Dublin
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti

Date de desfasurare 2022:

29 iulie - 12 august (2 saptamani)  


Tarif:

2150 GBP


Nota!

Termen confirmare grup - 30.04.2022
Termen plata integrala - 30.05.2022


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Dublin - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Dublin - Irlanda

Orasul

Dublin, una din cele mai populare capitale europene, este un oras cu adanci radacini istorice. Aici veti gasi, intr-un perimetru restrans, vestigii vikinge, catedrale si biserici medievale, piatete din epoca georgiana si muzee excelente. Pe langa edificii, muzica, teatrul, literatura si parcurile intregesc atmosfera Dublinului. Atractiile Dublinului nu trebuie ratate: Trinity College, Muzeul National, Galeria Nationala, Castelul din Dublin, Phoenix Park.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University College Dublin, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora situata la aprox 5 km de centrul Dublinului. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, in camere single grupate in apartamente de cate 5-6 camere cu 2 bai private si common room; sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:30-13:30 (pranz) si 18:30-19:30 (cina); orele de masa pot suferi modificari in functie de program. In timpul excursiilor de o zi pranzul este disponibil la pachet, care include un sandvis, un fruct, chips, snack (ciocolata sau biscuit) si o apa/suc.


Informatii practice

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata contra cost (aprox 5 EUR/ spalare). Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data pe saptamana. Sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, dar e recomandat ca acestia sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de prox 50 EUR, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

Sports: Sports, Football, Basketball, Volleyball, Dance Sessions, Rugby, Inot etc

Alte activitati: Social Games,Town Visits, Welcome Night, Themed disco nights, Black & White Disco, Reversed Disco, Hawaiian Disco, Message Disco, Movie Night, Picture Hunt, Newspaper Fashion Show, Karaoke Night, Talent show, Quiz Night, Speed Dating, Irish Night.


Excursiile si vizitele incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 5 excursii de o jumatate de zi in Dublin si 4 excursii de o zi intreaga in afara orasului (transportul cu autocarul inclus)**:
· Cinci vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: Guinness Storehouse, Leprechaun Museum & Kilmainham Gaol, Phoenix Park & Deer Reserve etc
· Patru excursii de o zi intreaga; exemple: Kilkenny Castle, Powerscourt Gardens & Bray, Dublin Zoo, Cliffs of Moher etc


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI TABERELE INTERNATIONALE MIRUNETTE 2024 DIN IRLANDA?

O experienta de dezvoltare personala pentru viitori adulti de succes!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei care isi doresc sa studieze in strainatate.

Taberele pentru adolescenti se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru tinerii dornici de perfectionare a limbii engleze pe timpul verii! Programul este structurat in asa fel incat sa combine invatarea cu distractia, iar pe langa socializare, tinerii vor vizita si locatii extraordinare precum Dublin.

Pe tot parcursul programului, participantii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local.

Universitatile prestigioase ii asteapta pe tinerii cu varste intre 11 si 18 ani cu portile deschise!

Acreditari