Tabara de grup limba Engleza - Summer Fields School - Oxford, Anglia

tabara de grup limba engleza summer fields school oxford anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 8-14 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
18 - 31 Iul 2022
£2100
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia Summer Fields School Oxford

Summer Fields School se afla la marginea orasului universitar Oxford, in zona numita Summertown. Campusul se afla chiar langa raul Cherwell si se bucura de facilitati sportive si academice de top: piscina interioara, sala de sport, perete de catarare, teatru, sala de arte si chiar un mini-parc de aventura! Din punct de vedere academic, scoala este considerata o adevarata "rampa de lansare" pentru elevii britanici care doresc sa acceada prestigiosul Eton College.

Tabara de vara la Summer Fields School Oxford este ideala pentru copiii care nu au mai participat la tabere internationale, datorita programului combinat de ore de limba engleza, activitati adaptate varstei, dar si excursii in orase faimoase din Anglia. 


Informatii utile:

Galerie foto


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Summer Fields School, Oxford:

· Informatii utile si tur de orientare la sosirea in tabara
· Test initial de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore in grupe internationale de maxim 15 copii
· Acces la materiale de studiu pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in campusul scolii, in camere standard (2-6 paturi) si bai comune; wi-fi disponibil in campus
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina colegiului; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga 
· Program de activitati dupa-amiaza: arts & crafts, swimming, football, basketball, mini-Olympics, Team Building Games, Treasure Hunts, photography etc.
· Program de activitati seara (exemple: Team Challenges, Musical Bingo, Treasure Hunt, Disco, Karaoke, Film Night etc.)
· Trei excursii de o zi intreaga: exemple de excursii: Stratford-upon-Avon (Walking Tour), Oxford (Walking Tour), Londra (Walking Tour, Buckingham Palace & Covent Garden)
· Sansa de a experimenta cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow  
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare 2022:    

18-31 Iulie

Durata taberei: 2 saptamani (13 nopti)


Tarif:

2100 GBP


Nota!

Termen plata integrala - 15.05.2022


Optional:

· Sunt posibile urmatoarele programe optionale (Spires Plus) care inlocuiesc programul standard de activitati de dupa-amiaza: Active Camps, Exams Skills, Entrepreneurship, Subject Tuition (Maths, Physics, Chemistry, History, Geography, English Literature), Coding, Steam - cost suplimentar 150 GBP/saptamana (pentru 6 ore/saptamana)

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Summer Fields School

Oras si campus

Oxford este un oras universitar faimos, care gazduieste una din cele mai vechi universitati din Europa. Atmosfera este una studenteasca si plina de viata, orasul fiind plin in timpul verii de tineri care studiaza limba engleza, dar si de turisti din toata lumea. Printre atractiile orasului se numara Radcliffe Camera, Cristchurch College, Ashmolean Museum sau celebra librarie Waterstone.

Summer Fields School este o scoala boarding ce si-a inceput lunga istorie ca scoala in anul 1864, fiind situata in zona urbana si plina de viata Summertown, la nord de centrul orasului Oxford. Scoala este amplasata intr-un campus frumos de 70 de acri, langa raul Cherwell, fiind la doar 5 minute de mers cu autobuzul de centrul Oxford-ului. Campusul este ideal pentru tinerii elevi de a experimenta un program britanic si pentru a se distra invatand limba engleza si a explora cultura britanica, fiind de asemenea un campus inchis si sigur. Summertown este o zona comerciala, extrem de populara si una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Oxford.


Cazare

La Summer Fields School, cazarea este oferita in camere standard cu 2, 3 sau mai multe paturi (maxim 6 - stil dormitory). Fiecare cladire de cazare detine sala comuna unde copiii se pot aduna pentru socializare in timpul liber. Lenjeria de pat este schimbata saptamanal, iar elevii trebuie sa isi aduca propriile prosoape. Serviciul de spalatorie este disponibil in campus, contra-cost.


Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana, salad bar, pasta bar, fructe si desert). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu supraveghere si asistenta in caz de urgenta din partea staff-ului local.


Cursurile de limba engleza

Cursurile la Summer Fields School sunt antrenante si interactive. Fiind planificate cu atentie, acestea adopta o abordare comunicativa si bazata pe sarcini, acoperind o mare varietate de subiecte, fiind relevante pentru activitatile zilnice ale elevilor si excursiile incluse in program. Elevii participa la 30 ore de engleza, acreditate de British Council, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt puse la dispozitie de catre scoala. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. La finalul programului, elevii vor primi un ceritifcat de absolvire si un raport din partea profesorului.

Printre cursuri optionale se regasesc Exams Skills, Entrepreneurship, Subject Tuition (Maths, Physics, Chemistry, History, Geography, English Literature), Coding, Steam - cost suplimentar 150 GBP/saptamana (pentru 6 ore/saptamana).

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (19.00 – 21.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: Team Challenges, Musical Bingo, Treasure Hunt, Disco, Karaoke, Film Night, etc.

Excursii incluse

Toti elevii vor participa la 3 excursii de o zi intreaga (exemple: Stratford-upon-Avon - Walking Tour, Oxford - Walking Tour, Londra - Walking Tour, Buckingham Palace & Covent Garden)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari